Мини чанти за глезен и китка

Нова тенденция при аксесоарите

2019-08-07 15:00:00
Мини чанти за глезен и китка
Снимка: Pixabay

Още в началото на годината се разбра, че на мода отново се завръщат миниатюрните чанти.

 

Тази тенденция се забеляза по време на Седмицата на модата в Париж, в колекциите на френския дизайнер Симон Порт Жакмю, основал бранда Jacquemus. На подиума бяха показани кукленски чанти, които буквално изглеждаха като декоративни - само за украса. В тях не може да се събере нищо, освен евентуално - червило или гланц, но продължават да са хитов аксесоар.

 

Сега спортната марка "Frankie Collective" направи колекция с малки спортни чанти, които могат да се закачат на глезена на крака, на китката или малко под рамото.

 

Създателите обясняват, че тези чанти стоят много ефектно и повече напомнят за аксесоар - гривна за ръка или крак, накитник, наглезенка.

 

Ако решите да ги слагате около глезена, може да ги носите и със спортна пола, къси панталонки или дънки, кецове и сандали. А ако ги сложите на китката или нагоре, под рамото, ще е ефектно, ако ги комбинирате с тай-дай тениска или потник.

 

Чантите имат ластична верижка, която се увива или залепва около крака или ръката.

 

Джейми Дауес, един от основателите на бранда, обяснява пред "Teen Vogue", че чантите са уникални, нещо, което никой няма в гардероба си. "Толкова сме благодарни, че имаме възможност да експериментираме и да изпробваме нови дизайни, и то само за забавление", коментира той.

 

View this post on Instagram

A post shared by Frankie Collective Vintage (@frankiecollective) on

 

View this post on Instagram

A post shared by Frankie Collective Vintage (@frankiecollective) on

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия