Цвят червило според зодията

Ето какво ви отива

2019-08-05 18:00:00
Цвят червило според зодията
Снимка: Pexels

Риана публикува в страницата на козметичната си марка в Instagram предложение за цвят червило, който е подходящ за всяка зодия. Ето и какво отива на момичетата от всеки зодиакален знак.

 


Овен

 

Овните са уверени, директни, открити, страстни. Лидери са и се справят прекрасно с всяка ситуация. Червеното е подходящ цвят за тях - смел, пламенен.

 


Телец

 

За земните и отговорни Телци, Риана е подготвила зелено червило. Тези зодии са издръжливи, не се оплакват и се справят с трудностите.

 

Снимка: Pexels

 

Близнаци

 

Лилавото е цветът на социалните и пъргави Близнаци. Те обичат експериментите и си прекарват еднакво добре на по питие и женски приказки с момичетата от компанията, както и пред телевизора с момчетата.

 


Рак

 

За тях е предложено червило в кафяво. Раците са лоялни и чувствителни, но много често си менят настроенията и се разстройват лесно.

 

Лъв

 

Слънцето управлява Лъвовете, а и те са винаги жизнерадостни, затова не е изненада, че цветът, който се свързва със щастието - оранжевият, е за тях. Те са смели и искат да изпъкнат.

 

Снимка: Pexels

 

Дева

 

Нежното розово е цветът за добросъвестните и отговорни Деви. На тях може да се разчита, мили и организирани са, сред най-грациозните зодии.

 

Везни

 

На Везните е препоръчано червило в цвят тъмен корал - нещо между розово и кафяво. Те са сладки, естети, чаровни и истински майстори на флирта.

 


Скорпион

 

Потайните Скорпиони трябва да използват червило в тъмно лилаво - това е цвят, който се свързва с мистерията и загадките. Тези зодии са страстни, фатални, напрегнати, чаровни.

 

Снимка: Pexels


Стрелец

 

Червила в тъмно розово или цикламено са подходящи за свободолюбивите Стрелци. Те не могат да бъдат покорени, винаги са весели и енергични, дори дяволити.

 


Козирог

 

Козирозите също трябва да залагат на червила в кафявия нюанс. Те са сериозни, амбициозни, работливи, отнасят се отговорно към задълженията си, но и знаят как да купонясват.

 


Водолей

 

Тези зодии са бунтари и много независими, затова им трябва смела и необичайна визия. Синьото червило много им прилича. Не се страхуват да бъдат себе си и да кажат какво мислят.

 

Снимка: Pexels


Риби

 

За Рибите е най-добре да залагат на бонбоненото розово или цикламеното. Те са толкова мили и сладки, затова тези цветове им подхождат. А и са нежни, раними, но и истински лолитки.

 

За момичета: Грим според зодията

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия