Лято и есен в бели дънки

Ако искате да се модерни, заложете на бели дънки в следващите месеци

2019-07-02 15:00:00
Лято и есен в бели дънки
Снимка: Pixabay

Белите дънки са табу за много дами, а понякога и за мъжете. Не защото не стоят стилно и не са ефектни, дори е обратното - с тях изглеждате шик и се отличавате в тълпата. Просто хората много трудно си намират бели, мръсно бели или бежови дънки, които да им пасват и които да им стоят добре, с които да харесват фигурата си.

 

Знаем, че черното и тъмните цветове ни правят да изглеждаме по-слаби, а с бялото е тъкмо обратното - то подчертава извивките и дори може да създаде оптическа илюзия, да ни придаде няколко излишни килограма. Затова трудно дамите си избират бели дънки, с които да се чувстват уверени в себе си и комфортно.

 

От "Pop Sugar" обаче съобщават, че през лятото и есента дънките в мръсно бяло ще бъдат много актуални и трябва да ги включим в гардероба си. Те са перфектни за лятото, защото в горещото време е добре да носим светли цветове. А и можем да ги комбинираме с потници, бюстиета, тениски.

 

Снимка: Pixabay

 

През есента пък белите дънки стоят много ефектно в комбинация с ботуши и каубойска шапка. Това е ретро визия и с нея изглеждате като герои от стар, приключенски филм. Няма и как да не направите впечатление, ако се появите така на някое събитие.

 

Специалистите съветват, ако се притеснявате от фигурата си и смятате, че изглеждате по-пълни с бели дънки, да ги носите с туники или дълги тениски, както се носят впитите и прозрачни клинове.

 

Лято по бельо и сако

 

Диадеми от плат: Топ аксесоар за 2019

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия