3 хита при татуировките

Вижте кои са те

2019-06-26 13:30:00
3 хита при татуировките
Снимка: Pexels

Ако сте решили, че искате през лятната ваканция да си направите татуировка, но все още обмисляте точно каква да бъде тя, от "Pop Sugar" правят списък на най-хитовите татуси за тази година. Лейди Гага демонстрира част от тях с появата си на модния бал "Мет Гала". Там тя смени няколко аутфита, а накрая остана по бельо и показа страхотните татуировки. Звездата използва услугите на артиста Даниел Уинтър, който е правил татусите и на Деми Ловато, и на Джон Леджънд. Ето кои са най-добрите варианти според него.

 


Роза

 

Изрисуваната роза на ръката, зад ухото или на гърба е вечна класика. "Това е лесна и иконична татуировка", казва Уинтър. Рисунката е деликатна, говори за нежност, обич и обикновено олицетворява нещо лично, някакъв съкровен момент. В момента са хит розите, направени с дръжка като пунктирана линия. Деми Ловато си направи татус на роза на ръката.

 

Снимка: Pixabay

 

Ръкописен надпис


Друг абсолютен хит е някаква фраза или изречение, които сякаш са написани на ръка, с ръкописен почерк. Артистът обяснява, че това винаги е една от най-търсените татуировки. Те изразяват някаква гледна точка, говорят за сила, за смисъл, за емоциите на човек. "Обичам да правя такива, защото са толкова лични за клиента, обикновено означават нещо много голямо за тях", казва Даниел Уинтър. Лейди Гага показа татус - надпис на гърба си по време на "Мет Гала".

 

Снимка: Pixabay


Дърво

 

Все по-често хората избират да си татуират дърво, клони, листа. "Татуировките на дърво са деликатни и изразяват свобода. Всичко, свързано с природата, символизира, че си земен", посочва артистът. Според него растенията стоят страхотно на кожата. Ако искате да покажете, че сте искери, здраво стъпили на земята и цените свободата си, може да заложите на кактуси, палми, дъбови дървета, клони с листа и т.н.

 

Снимка: Pixabay

 

Как да се погрижите за новата татуировка?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия