Лятно предложение: Цветна спирала

Ето кои са хитовите нюанси

2019-06-13 15:00:00
Лятно предложение: Цветна спирала
Снимка: Pexels

Цветната спирала за очи е нестандартно предложение, но пък създава наистина магнетичен поглед и ви прави да изглеждате дръзки и уверени. Тя е перфектен избор за пролетта и лятото, когато всичко наоколо е шарено. Може да носите такава спирала на градинско парти, на купон край басейна, на концерт или летен фестивал - със сигурност ще привлечете вниманието с визията си. Ето и кои цветове ще са хитови.

 


1. Розово

 

Розовата спирала може да ви се струва шантав вариант, но лято 2019 е лятото на експериментите. Това е оригинален вариант за фестивал или ходене в увеселителен парк. От "Cosmopolitan" пишат, че с нея дори може очите ви да напомнят на очи на извънземно - но не в лошия смисъл, просто ще изглеждате лъчезарни и уникални. Ако комбинирате с руж, ще сте неотразими.

 


2. Лилаво

 

Това е най-атрактивното предложение! Знаете, че лилавото е фаталният цвят, цветът на мистиката, затова той ще направи погледът ви магнетичен и загадъчен. С лилава спирала ще сте истински изкусителки. Този нюанс също е подходящ за летни фестивали и концерти, както и за партита в парка.

 

Снимка: Reuters

 

3. Зелено емералд

 

Класически морски цвят! Заложете на спирала в емералдово зелено, когато сте на почивка на морето или празнувате край басейна. С нея ще напомняте за русалка, особено ако комбинирате с червени и зелени дрехи. Зеленото кара миглите да изглеждат още по-дълги.

 


4. Оранжево

 

Оранжевото също е цвят, който най-много пасва на летния сезон. Той напомня за жарките лъчи на слънцето, за летните коктейли "Секс на плажа", за фрешовете от портокал и т.н. С оранжева спирала ще изглеждате свежи и весели, защото това е цветът на оптимистите. Оранжевото е хит за градински партита и плажни заведения.

 

Снимка: Reuters

 

За лятото: Светла очна линия

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия