Грешки в стила ви, които отблъскват мъжете

Ето с какво не бива да прекалявате

2017-10-13 15:41:00
Грешки в стила ви, които отблъскват мъжете
Снимка: Instagram

Всички знаем, че мъжете харесват жени с поддържан външен вид, но в желанието си да бъдем по-красиви и привлекателни, понякога рискуваме да се престараем с подготовката си. Тези грешки, макар и дребни, могат да се окажат фатални що се отнася до мнението на новия ви симпатичен познат. Ето няколко съвета как да бъдете по-естествени и привлекателни.

 

 

Не прекалявайте с блясъка. Мъжете не харесват да блестите много силно (повече от тях), затова опитайте да намалите акцентите, които ви карат да изглеждате като на сцена. Едно блестящо бижу, малко брокат или блуза с камъни – изберете едно.

 

 

Внимавайте с фон дьо тена. Цветът трябва да подхожда на кожата ви, което означава – ами да, да бъде като вашия цвят. Дори да нямате мечтания летен загар, това не е начинът да го постигнете. А в случай че кожата ви е тъмна и искате да изглежда по-бледа, помнете – голямата разлика в цвета се забелязва и грима ще изглежда като маска. Дори да имате точния цвят, не прекалявайте с количеството – ще изглеждате прекалено изкуствено, а и никой мъж не иска да целува вашия грим.

 

 

Прекалено много парфюм. Това е жестоко, дами! Не задушавайте всички, покрай вас със силен аромат – колкото и да е скъп или приятен парфюмът ви, голямото количество ще съсипе аромата. А освен това, силната миризма на парфюм може да се изтълкува като отчаян опит за привличане на внимание.

 

 

Прекалено много спирала. Очите са прозорец към душата, нали? Малко спирала прави очите искрени и сияйни, но когато е прекалено много тя ще ги смали и ще ви направи да изглеждате тъжни. Никой мъж не иска да го гледате така, нали?

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия