Нещата, които жените правят във фитнес залата, а ти не предполагаш

2015-03-19 12:33:00
Нещата, които жените правят във фитнес залата, а ти не предполагаш
Снимка: thinkstockphotos.com

И мъжете, и жените ходят често във фитнес залата, за да поддържат телата си във форма и да са в добро физическо състояние. Но какво правят дамите в залата? Дали само тренират и правят ли неща, които никой не очаква от тях? Вижте сами:

 

Почти всяка жена облича един и същи потник два пъти – някои представителки на нежния пол използват един и същи спортен екип два пъти, ако първата тренировка е била лека и потенето не е било прекомерно.

 

Дамите оглеждат конкуренцията – не си мисли, че представителките на нежния пол гледат само мъжете във фитнес залата. Те обръщат внимание и на другите жени, за да знаят как върви конкуренцията и да се стимулират да тренират повече и да спазват хранителния си режим стриктно, за да изглеждат още по-добре и да предизвикват и те завистливите погледи на другите дами в залата.

 

 

Имат си любимо шкафче - повечето хора не обичат да излизат от „зоната си на комфорт” и им харесва, когато нещата се повтарят и водят рутинен начин на живот. Именно поради тази причина доста жени си имат любимо шкафче, което реално не се различава по нищо от останалите, но това не значи, че не се ядосват, когато то е заето от друга.

 

Жените си избират спортния екип според това дали скоро са се обезкосмявали – ако видиш една дама с дълъг спортен екип във фитнес залата, най-вероятно все още не е посетила козметика си и крие своето окосмяване.

 

Понякога дамите се чувстват като шампионки – обикновено, когато една жена отиде да използва даден фитнес уред, тя трябва да маха част от тежестите. Няколко месеца по-късно това се налага все по-рядко и дамите започват да придобиват самочувствие и да се чувстват като професионални спортисти.

 

Гледат постиженията на другите – освен външния вид, жените често поглеждат и към показанията на другите. Просто от любопитство дамите искат да видят с каква скорост тичат другите представителки на нежния пол. И, разбира се, след това се опитват да подобрят чуждото постижение.

 

Оглеждат мъжете ... в огледалото – има жени, които ходят във фитнес залата, надявайки се да се запознаят с някой мускулест красавец. За тях е нормално да оглеждат всички мъже в залата. Но дори заетите дами и тези, които са там само за да спортуват, поглеждат в огледалото, когато забележат някой атрактивен мъж.

 

Тръгват си, без да си изкъпят - ако живееш наблизо, не е нужно да се къпеш във фитнеса. Повечето жени обаче отиват някъде след тренировка, но маскират потта, като се попиват хубаво със спортния екип и си слагат обилно количество парфюм.

 

Няма батерия = няма тренировка - не че жените са постоянно онлайн в интернет, но има дами, които не могат да спортуват, ако не слушат любимите си песни. Затова, когато батерията на телефона или mp3 player-а свърши, тренировката също приключва.

 

Жените се притесняват, когато някой тренира близо до тях – когато една жена отиде при кардио уредите и започне да използва най-крайния, тя винаги се чуди и притеснява защо той/тя отива да използва уреда до нейния, при положение, че има още шест свободни. И се започват едни мисли, едно предполагане ... А на човека просто не му пука къде ще тренира и случайно е застанал до заетия уред .

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MihaelaN
преди 9 години

има някои големи глупости в статията ,но това за батерията ми хареса защото при мен винаги така се случва - свършва ми батерията газ към къщии

Tedi™
преди 9 години

Не е вярно това за дългия спортен екипМного жени са със такива но не заради окосмяванетоЗащото така е много по удобноИма жени които и през лятото ходят с дънки и клиновеЗащотп се чувстват дискомфортно с къси *** ,поли или лъси спортни екипи

jghgh
преди 9 години

някои неща са така, други грам не са така :D

reni7o0o
преди 9 години

Ама що за глупости са това? Съмнява ме да съществува ЖЕНА, която да облече екипа си втори път преди да го изпере, независимо от това колко се е потила. И другата простотия, да излязат от фитнеса, като попият потта и се напръскат с парфюм. Тази статия явно е писана от мъж, който през живота си не е общувал с жена.Като жена, която тренира и която има приятелки и познати, които тренират смея да твърдя, че никоя жена не е чак такава мърлячка, че да не си удари душ след тренировка. Ако не се изкъпя във фтнеса понеже има много хора и не ми се чака, се къпя в нас...да. Но никога не си позволявам да ходя потна, че и за капак напръскана с парфюм.А това за облеклото... една жена облича екип, който да и е удобен за тренировка. Това все едно да се коментира, защо днеска е обула панталон на работа, а не пола... ЕМИ ЗАЩОТО ТАКА И Е УДОБНО.И изобщо няма да засягам темата за мъжете, които след тренировка изкарват цял ден без баня.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия