Полезни сайтове и приложения за Facebook

2013-09-29 14:00:00
Полезни сайтове и приложения за Facebook
Снимка: Dreamstime

Искате да публикувате статуси едновременно в повече от една социална мрежа? Има решение за вашия проблем и то се нарича ping.fm. Чрез тази изключително полезна услуга може да промотирате блога си или просто да споделите статусите си във всяка една социална мрежа, без да е необходимо да влизате в всеки акаут поотделно. Регистрирайки се в сайта, ще видите десетки социални мрежи, от които може да изберете предпочитаните от вас и само с един клик да споделите статуса си навсякъде. Удобно, нали?

 

Писнало ли ви е да не можете да влизате във Facebook профила си в даскало, защото е забранен достъпът ви до него? Да, винаги може да проверите социалната мрежа чрез смартфона си, но мобилната версия е сравнително ограничена, затова ви предлагаме приложението imo.im. С него няма да ви се налага да се измъчвате със скуката в часа по информационни технологии, а спокойно ще може да разцъкате някоя игра. Като бонус получавате и достъп до skype и други чат програми. Дерзайте и се молете учителите да не четат това!

 

Искало ли ви се е да напишете статус, който  да се публикува сам, без дори да сте на компютъра? С Later Bro можете да публикувате статуси във Facebook и Twitter по график. Трябва само да настроите датата и часа, когато искате да се появи вашият следващ статус в социалните мрежи. Можете също така да планирате повтарящи се публикувания на статуси, ако имате нужда от промотиране. Единственият минус е, че има ограничение относно дължината на статуса - не трябва да бъде повече от 140 символа.

 

Едва ли има човек, на когото да не му се е искало социалната мрежа да притежава опция за изтегляне на клипове, публикувани там. Докато чакаме Facebook да се сети за тази потребност на своите потребители, ние ви предлагаме алтернативно решение за справяне на проблема. Ако искате да притежавате някое от публикуваните клипчета в най-голямата социална мрежа, то може да използвате приложението SpeedBit или сайта DownFacebook.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия