Седмичен любовен хороскоп 22-28 май

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-05-22 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 22-28 май
Снимка: iStock/gpointstudio

Овен

 

Проявете искреност, говорейки за чувствата си. Наричайте нещата с истинските им имена, но по начин, който не би огорчил половинката ви. Ако не ви се ходи някъде или не ви се прави нещо, не се насилвайте да го правите, но и не нагазвайте в лъжи, които ще забравите и след време ще попаднете в глупава ситуация.

 

Телец

 

Човек, с когото от известно време не се виждате и той/тя си е тръгнал без никаква причина и обяснение, ще ви потърси отново. Ще се появи по същия начин, по който е изчезнал/а. Най-вероятно ще ви убеждава в силните си и несъмнени чувства. Дали ще повярвате и как ще реагирате – трябва да решите сами.

 

Близнаци

 

Отношението на любимия човек ще е толкова мило, че почти непрекъснато ще ходите с приповдигнато настроение. Подобна ситуация сама по себе си е радостна, стига да не ви подтикне към импулсивни решения. Не бързайте да му/й предлагате съвместен живот, ако не сте сигурни, че начинът ви на мислене в основни линии наистина е поне подобен.

 

Рак

 

Онези от вас, които скоро са преживели раздяла шеметно и изненадващо ще попаднат на личност, с която ще имат усещането, че отдавна са свързани, едва ли не от миналия си живот. Не се страхувайте от силните си чувства, те със сигурност ще са основателни и точно по тази причина не обръщайте поглед към миналото.

 

Лъв

 

Скоротечен, но сравнително краткотраен любовен роман ще ви увлече във вихъра си. Ще е толкова вълнуващо, че нито ще си спомните за неуспехите от миналото, нито ще се замислите какво ви очаква в бъдещето. Всъщност, чувствата и на двама ви ще са силни, но нетрайни и раздялата, както и да се случи, няма да остави драматични следи.

 

Дева

 

Ще установите от първо лице единствено число верността на твърдението, че „стара любов – ръжда не хваща“. Едно от старите ви гаджета отново ще поиска да сте заедно. Няма да е проблем да се съгласите или не, ако все още не сте попаднали на поредния/ната възлюбен/а. Ако вече споделяте чувствата си с някого, обаче, ще се почувствате точно като „между чука и наковалнята“ – позиция, която далеч не е от най-приятните.

 

Везни

 

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се сближите с някого, който отдавна ви е симпатичен. Първоначалното ви впечатление ще е, че вие наистина „сте един за друг“. За нещастие (или за щастие!), ще е доста краткотрайно и съвсем скоро ще установите, че той/тя съвсем не е онова, което сте си представяли.

 

Скорпион

 

Доверете се на вдъхновението, но не и на въображението си. Вдъхновението ще ви помогне да видите голямото значение на малките неща, а въображението ще ви подведе и ще ви „вкара в прегръдките“ на най-неподходящата и съмнителна личност. Не за пръв път попадате в подобна ситуация. Заслужава ли си отново да рискувате?

 

Стрелец

 

Случаен разговор с приятел ще ви подскаже, че човек, който отдавна ви е симпатичен/а и привлича вниманието ви, също не е безразличен/а към вас. Не губете време в съмнения, късане на листенца на маргаритки с въпроса „обича ме, не ме обича“, а направете най-естественото нещо, което се прави в такива моменти. Свържете се и си уредете среща. Ще се изненадате колко лесно се подреждат нещата.

 

Козирог

 

Отношенията ви от всякакъв характер, в това число и любовните, ще се окажат от особена важност. Наберете смелост и проведете разговорите, които отдавна отлагате. Ако има неясноти между вас и половинката ви, значи е крайно време да ги обсъдите. Изчакването няма да ги „стопи“, само ще усложни ситуацията и ще задълбочи съмненията.

 

Водолей

 

Не се правете, че не забелязвате резервираното поведение на любимия човек. Оригиналните ви шегички, колкото и да са забавни, няма да го/я накарат да се усмихне. Не само е важно, повече от нужно е да се сетите къде и кога „сте стъпили на криво“ и чистосърдечно да се извините. Ако пък съвсем не ви хрумва каква може да е причината за сърдитите погледи, нищо не ви пречи да попитате. Лесно е.

 

Риби

 

Със сигурност може да се каже, че вие сте най-романтичният, но и най-разсеян знак от зодиака и, потопени изцяло в нежните си чувства, забравяте да мислите за реалността. Под въздействието на еуфория, предизвикана от скорошно чувствено запознанство, най-вероятно няма да забележите сантименталните погледи, които ви хвърля човек от компанията, с която се движите обичайно. Не подминавайте без внимание думите на някой от приятелите си, който се опитва да ви „събуди“ от поредния унес.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия