4 зодии, които командват във връзките

Ето кои са те

2023-05-18 18:00:00
4 зодии, които командват във връзките
Снимка: iStock/standret

На тези зодии никой не може да им заповядва. Правят, каквото си знаят, не слушат партньора, не се интересуват от мнението му. Понякога изглеждат егоисти. Държат на своето, често командват и доминират във връзките. Вижте кои са те, според "Times of India".

 


Овен

 

Познати са с това, че са много решителни и уверени по природа. Истински лидери са, не се страхуват да поемат отговорност и грабват всички шансове. В любовните връзки Овните искат да доминират, те вземат важните решения, инициират различни занимания, активности, хобита. Казват какво трябва да се направи и са много независими - не търпят някой да командва. Не искат да губят контрол.

 

Лъв

 

Много уверени в себе си са, а и са доста чаровни и харизматични. Харесва им да са под светлините на прожекторите, омайват половинката и така доминират във връзката. Не са истински лидери и обичат да контролират всяка ситуация. Вземат решения, правят планове, измислят срещи и занимания. Лошото е, че почти няма баланс във връзката. Трябва да помислят да нуждите и желанията на партньора.

 

Скорпион

 

Много страстни, напрегнати и силни личности са. Желаят емоционална и сексуална интимност. Дълбоко се привързват към партньора, но понякога стават обсебени от връзката и мислят, че притежават половинката. Искат всичко да бъде направено по начина, по който кажат. Не приемат чуждо мнение. Доминират, взимат важните решения, имат много изисквания. Искат силна връзка, лоялни са, но не губят контрол над отношенията.

 

Козирог

 

Много отговорни зодии, които са лидери по природа. Те са трудолюбиви, умни, може да се разчита на тях. Показват, че искат да доминират, заради качествата си - практични са, служат си с логиката, много амбициозни, гонят целите си. Сами планират и организират всичко, защото са сериозни и отговорни. Половинката трябва да ги слуша и изпълнява, защото, според тях, на нея не може да се разчита толкова. Понякога леко натоварват партньора с плановете и изискванията си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия