Седмичен любовен хороскоп 15-21 май

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-05-15 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 15-21 май
Снимка: iStock/Deagreez

Овен

 

Гаджето ви гледа на криво? Не иска да си говорите, изпраща ви намусени емотки? А вие достатъчно внимание ли му/й обръщате? Помислете дали поведението ви напоследък е приемливо и се опитайте да коригирате допуснатите грешки.

 

Телец

 

Половинката може да ви изненада с някакво странно хрумване или увлечение. Не бързайте да се противопоставяте, изслушайте го/я, проявете разбиране. Естествено, че е най-приятно да говорите за самите себе си, но не забравяйте, че всеки обича да му обръщат внимание.

 

Близнаци

 

Ще станете обект на упорити свалки, независимо дали сте обвързани или не. Изкушението ще е прекалено привлекателно, за да му устоите, но и в двата варианта последствията няма да са особено приятни. При обвързаните ще се загнезди силно чувство на вина, с което трудно ще се справят, а необвързаните най-вероятно ще установят, че не си е заслужавало да правят поредния експеримент.

 

Рак

 

Много е вероятно да попаднете на различни групи по интереси в интернет, отговарящи на вашите влечения. Включете се, участвайте активно. Съвсем скоро ще установите, че там има хора, с които освен по конкретната тема, можете да разговаряте и по поредица други, което ще улесни и реалните ви контакти. Само не бързайте да разкривате лични подробности за себе си. Доза тайнственост никога не е излишна.

 

Лъв

 

Не омаловажавайте интересите на половинката си. Дори да ви се струва, че той/тя отделя прекалено много време за хобито, външния си вид или други занимания, имайте пред вид, че е задължително да уважавате избора му/й, независимо дали ви допада. Ако му/й дадете възможност по-подробно да ви разкаже за увлечението си, не е изключено и на вас да ви хареса.

 

Дева

 

Заниманията ви през следващите дни ще са предимно с практическа насоченост. Ще ги направите много по-приятни, ако приложите тактиката на Том Сойер и привлечете приятел/ката си към своята работа. Така хем ще сте заедно, хем ще откриете един за друг подробности, за които не сте и подозирали. Не по-малко важно е, че ще споделите и радостта от получените резултати.

 

Везни

 

Колкото повече работа свършите през първата половина от седмицата, с толкова повече време за развлечения ще разполагате през втората. Обещайте на половинката си, че бъдете непрекъснато с него/нея, когато се справите със задачите си. В случай, че все още нямате любим човек, огледайте се внимателно около себе си и „не съдете за книгата по корицата“. Някой от познатите ви със сигурност е доста по-интересен/а, отколкото ви изглежда.

 

Скорпион

 

Не се опитвайте да манипулирате половинката си, за да го/я накарате да изпълни някое ваше желание. Ще разкрие хитрината ви и най-вероятно ще ви се разсърди. Бъдете искрени и обяснете разбираемо какво искате. Не само ще избегнете разправиите и недоразуменията, но и е много вероятно да се окаже, че предпочитанията ви са еднакви, което ще направи щастливи и двама ви.

 

Стрелец

 

Поведението на половинката може да ви ядоса, защото няма да реагира според очакванията ви. Помислете внимателно, може би той/тя наистина не е разбрал/а какво искате, какво трябва да направи за вас. Опитайте се да поговорите спокойно, да уеднаквите понятията си. Връзката ви ще премине на съвсем друго ниво.

 

Козирог

 

Не се сърдете на половинката си, ако обръща повече внимание на приятелите от обичайното си ежедневие, отколкото на вас. Оставете му/й свободата, от която има нужда и си намерете някакво подходящо занимание за времето, през което не сте заедно. Когато отново се срещнете, разговорите ще са много по-интересни, разнообразни, а и в известен смисъл полезни, за да разберете какво той/тя намира у тях, което на вас ви липсва и (може би) да се опитате да промените нещо у себе си.

 

Водолей

 

Отношенията ви вероятно ще са доста вяли, мудни, лишени от бурни емоции. Ако подсъзнателно усещате, че назрява скандал или предстои неприятен разговор, доверете се на въображението си. Ще ви подскаже нестандартен подход, чрез който да овладеете ситуацията. След като изясните причините за странното му/й поведение, ще знаете и как да ги игнорирате.

 

Риби

 

Предстоят приключения, изпълнени с романтични изненади. Вземете инициативата в свои ръце, не се отказвайте от възможността да покажете на половинката си на какво сте способни. Поднасяйте му/й по един дребен сюрприз на всяка среща, нещо което не изисква пари или усилия, като посещение до място, където никъде не сте ходили или най-обикновена игра… реална, виртуална, каквато изберете. Каквито и проблеми да е имало помежду ви, ще останат далече в миналото.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия