3 зодии, които прекалено много анализират връзката си

Ето кои са те

2023-05-16 18:00:00
3 зодии, които прекалено много анализират връзката си
Снимка: iStock/DeanDrobot

Тези зодии се вглеждат много внимателно в любовните връзки и не спират да мислят за тях. Виждат всеки детайл, отдават голямо значение на всичко, анализират нещата прекалено много и така понякога вредят на отношенията. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Дева

 

Перфекционисти са, така че това не е изненада. Строги са към себе си и към другите. Самокритични са и постоянно критикуват отношенията си с половинката. Някак все не са доволни, сякаш партньорът не е на нивото им и не отговаря на очакванията им. Разглеждат внимателно връзката и идентифицират проблемите още преди те да се появят. Искат да са продуктивни, да предвидят проблемите, но така само влошават нещата и стават своя най-голям враг. Премислят всичко прекалено, анализират много и искат да контролират всичко във връзката. Така вредят на психичното си здраве и романтиката е пренебрегната.

 

Скорпион

 

Те са сред най-големите песимисти на зодиака и винаги подозират, че най-лошото ще се случи, предполагат, че партньора прави нещо ужасно и ще ги нарани. Скорпионите защитават себе си, издигат стени и не показват истинската си същност, защото се страхуват как тя ще бъде приета. Имат силна интуиция, но понякога си вменяват неща, които не са верни. Копнеят за силна любов и привързаност, но не се оставят да бъдат щастливи, защото не се доверяват напълно, колебаят се и винаги си представят най-лошия сценарий. Анализират най-дребните неща - обикновена бърза среща, подбор на думи, емотикони, изрази и т.н. Трябва много търпение, за да се успокоят и да спрат да премислят всичко.

 

Водолей

 

Водолеите имат в главата си точна представа как всичко трябва да стане и да се получи. Обичат да са подготвени за всяка ситуация, предвиждат всяка пречка. Така премислят всичко във връзката постоянно. Любовният им живот страда от това - те се изтощават, не се отдават на момента и прекалено често залагат на логиката, а не на чувствата. Постоянно водят диалози със себе си - дали са с правилния човек, дали виждат възможност за брак с него, дали не се нуждаят от нещо повече в отношенията. Така сами замъгляват преценката си, прекалено притеснени са и не се отпускат. Вглеждат се прекалено много в детайлите и не си позволяват да усетят щастието.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия