Седмичен любовен хороскоп 27 март - 2 април

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-03-27 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 27 март - 2 април
Снимка: iStock/Bobex-73

Овен

 

Любовните приключения ще ви преследват буквално на всяка крачка. Ще започнат по време на приятелско парти и всеки ден ще има по една нова изненада. Как ще реагирате на предизвикателствата зависи от това дали вече сте намерили любовта или все още я търсите. Твърдението, което не бива да забравяте е, че „на лъжата краката са къси“.

 

Телец

 

Във ваш интерес е да се справите с битовите проблеми самостоятелно. Започнете ли да занимавате половинката си с тях, рано или късно ще се стигне до разправии, които съвсем не са стимулиращи за която и да било любовна връзка. Печелившата стратегия е да му/й отстъпите инициативата за организация на развлеченията, на които вие само да се наслаждавате.

 

Близнаци

 

Изненадваща среща може да преобърне живота ви „с хастара на вън“. Би било добре, ако успеете да запазите спокойствие и да не предприемате кардинални промени на ежедневието си. Ако се окажат погрешни, ще е много сложно да възстановите ситуацията в първоначалния й вид.

 

Рак

 

Любимият човек може да ви изненада с категоричното си предложение да „създадете свое любовно гнездо“. Идеята ще ви зарадва и въодушеви, но не бързайте да се заемате с подреждането и благоустройството на „любовното гнездо“. Ентусиазмът ви може да предизвика погрешно впечатление.

 

Лъв

 

Разногласията с любимия човек не само ще са почти ежедневни, но и на абсолютно незначителни теми. Правилният начин да изясните причините е да обсъдите въпроса заедно и „на четири очи“. Установявайки, че някой се опитва да се намесва във връзката си с „полезни съвети“, не бързайте да вдигате скандали. Ангажирайте вниманието на половинката си с развлечения, които знаете, че предпочита и той/тя сам/а ще се откаже от „услугите“ на душеприказчика си.

 

Дева

 

Да сте непрекъснато в компанията на любимия човек може да се окаже не чак толкова добра идея. На моменти ще се налага да се справяте със собствени грижи, за които не желаете той/тя да знае или просто предпочитате да запазите някои тайни само за себе си. Осигурете си лична територия по начин, който не би предизвикал прояви на съмнения и пристъпи на ревност.

 

Везни

 

Връзката ви може да премине през критичен период. Причините ще са различни като се започне от това, че не е изключено вие да срещнете нова, по-интригуваща личност и се стигне до прекалени претенции или прояви на безразличие от страна на сегашното ви гадже. Не се изкушавайте от мисълта да му/й спретнете сочен скандал. Просто решете дали искате да продължите да сте заедно или не и направете онова, което ви диктува вътрешното ви „Аз“.

 

Скорпион

 

Отношенията ви през тази седмица ще се окажат гъста поредица от възходи и падения. Просто следвайте хода на събитията. Те ще ви подскажат бъдещето на връзката и правилното решение за развитието й (или липсата на такова), но през втората половина на периода.

 

Стрелец

 

Науката е доказала, че противоположностите се привличат и е много вероятно да попаднете в плен на личност, коренно различна от самите вас. Освен това, ще успеете да се сближите светкавично и предимно във физически, а много по-малко в духовен смисъл. Не се заблуждавайте, сексът не е любов. Много е възможно да съжалите дълбоко, ако оставите илюзията да ви владее прекалено дълго.

 

Козирог

 

Харизматични сте и за кратко в гравитационното ви поле ще са завъртят куп обожатели/ки. Повърхностният поглед върху ситуацията може и да „погъделичка“ самочувствието ви, но съзнанието, че от подобен флирт едва ли ще излезе трайна връзка, ще „охлади страстите“. Не бъдете прекалено строги към себе си. Няма да ви навреди, ако се посближите с новите си почитатели. Намеренията им едва ли са еднакви и точно такива, каквито си ги представяте.

 

Водолей

 

Любимият човек най-после може да ви зарадва с признанието (или предложението), на което отдавна се надявате. След като го чуете, с основание можете да се зарадвате, но и да покажете характер, като не бързате да му/й отговорите. Ще бъде нещо като „малко отмъщение“ за времето, в което ви е държал/а в напрежение.

 

Риби

 

Любовните отношения ще са леко напрегнати и неясни. Не се изкушавайте да ги обсъждате с когото и да било. Никой, освен вие и половинката ви не би могъл да отговори на въпросите, които ви вълнуват. Външните „съветници“ ще ви споделят опит, който във вашия случай може да се окаже и вреден.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия