Седмичен любовен хороскоп 30 януари - 5 февруари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-01-30 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 30 януари - 5 февруари
Снимка: iStock/vvvita

Овен

 

Отношенията с любимия човек изведнъж може да се окажат хладни, враждебни и лишени от тръпка. Не мислете как да му/й отмъстите или привлечете вниманието. Помислете дали собственото ви поведение не е в дъното на ситуацията, съсредоточете се върху чувствата, желанията и действията си. В тях е скрит отговорът на загадката. За необвързаните предстои интересно, но краткотрайно запознанство.

 

Телец

 

За представителите на вашия знак търпението е характерно качество, но през тази седмица може да сте доста раздразнителни без сериозни причини. Опитайте се да не си изливате негативните емоции върху любимия човек. Най-вероятно той/тя ще почувства тревогата и ще се опита да ви успокои. Приемете го с прегръдка и благодарност, не са много хората, които получават съчувствие в труден момент.

 

Близнаци

 

Чувството ви за хумор понякога излиза извън рамките на добрия тон. Обмисляйте внимателно шегичките, отправени към любимия човек, защото разстоянието между усмивката и сълзите е само няколко сантиметра. На „свободните сърца“ няма да им се наложи да търсят любовта през тази седмица, тя сама ще ги намери.

 

Рак

 

Основна причина за разправии и разногласия с любимия човек е прекаленото ви честолюбие и стремеж да излизате като победители от всеки спор. Търсете баланс между любовта към себе си и любовта към половинката, за да осигурите бъдеще на връзката си.

 

Лъв

 

Със сигурност няма да можете да се оплачете от липса на внимание от страна на приятел/ката си. До колко преживяванията ще ви зарадват зависи изцяло от вашето настроение. В този смисъл, ако не капризничите прекалено и не се цупите за дреболии, ще се радвате на прекрасни дни, изпълнени с искрена любов.

 

Дева

 

С вълнуващи преживявания ще могат да се похвалят необвързаните представители на вашия знак. Обожателите ще са повече, отколкото сте си представяли, а с кого ще се сближите, зависи изцяло от вас. Що се отнася до имащите любим човек, бъдещето на връзката е във вашите ръце, стига да знаете какво искате.

 

Везни

 

Ново запознанство ще ви вдъхнови и ще стимулира стремежа ви към самоусъвършенстване. Без особени усилия ще успеете да създадете равновесие между най-добрите и най-лошите си качества и да очаровате човекът, към когото е насочено вниманието ви. Ще разполагате с подходящи условия за създаване на продължителна връзка, но най-важното от всичко в настоящия момент е на де бързате.

 

Скорпион

 

Отделете малко време и помислете за състоянието на връзката си към момента или за причините, поради които все още не сте попаднали на истинската си любов. Опитайте да обсъдите разногласията с приятел/ката си в колкото е възможно по-спокойна обстановка. Не позволявайте на „дребните камъчета да обърнат колата“ и не забравяйте, че нищо в света не е идеално, даже и самите вие.

 

Стрелец

 

Сигурно много пъти сте чували да казват: ако обичате някого, отидете и му го кажете веднага. Има нещо по-добро от това, ако сте сгрешили пред някого, отидете и му се извинете. И го направете именно, ако го обичате. Така ще получите и любов, и съчувствие, и респект за умението ви да признаете грешките си.

 

Козирог

 

Не се опитвайте да разберете на всяка цена какво прави половинката ви, когато не е с вас и особено когато е далече от вас. Проявете доверие и го/я оставете да ви разкаже сам/а. Връзката ви ще премине на съвсем различен, много по-устойчив етап на развитие. На купон с приятели ще се запознаете с привлекателна личност. Опитайте се да научите едно-друго за него/нея, преди да се хвърлите в поредната любовна авантюра.

 

Водолей

 

Да изразявате чувствата си е прекрасно и любимият човек ще го оцени, но ако го правите деликатно, а не демонстративно. Не въвличайте околните в любовната си игра, само за да привлечете вниманието и да шокирате присъстващите. Няма да получите нито тяхното одобрение, нито това на половинката си и, когато установите, че ексцентричната ви проява е била по-скоро вредна, ще бъде късно.

 

Риби

 

Присъствието на Венера във вашия знак ще ви зареди с романтично настроение, но и с известна доза идеализъм. С изключителна леснота ще възприемате емоциите на околните и ще успявате да разпознаете истината и лъжата. Единственото, което може да разруши съществуващите здрави и стабилни отношения би била илюзорната представа за обекта на чувствата ви, която ще повиши нереално претенциите ви към него/нея.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия