Седмичен любовен хороскоп 23 - 29 януари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-01-23 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 23 - 29 януари
Снимка: iStock/Prostock-Studio

Овен

 

Говорете за чувствата си открито, но без прекалена сантименталност. Ако не сте доволни от поведението на любимия човек, разговаряйте искрено, опитайте се да разберете какви са мотивите му/й. Може би не вие сте в основата на проблема, а нещо друго и той/тя има нужда от съдействието и разбирането ви, за да се почувства по-щастлив/а.

 

Телец

 

През първите няколко дни от седмицата ще сте прекалено заети с различни практически и приложни дейности и няма да ви е много до романтика. Приятел/ката ви обаче, ще има нужда от вас и ще страда от отсъствието ви. Не само ще се почувствате добре, но и ще докажете чувствата си „без думи“, ако измисляте някакво предпочитано и от двама ви развлечение в подходящ момент. Бъдете сигурни, че той/тя ще намери начин да ви се отблагодари.

 

Близнаци

 

След като Меркурий вече е в директна форма на движение ще сте доста по-убедителни и красноречиви. Помислете внимателно кои бяха спорните теми с половинката ви в предишните седмици и кое попречи на разбирателството помежду ви. Не чакайте, а поговорете с него/нея спокойно, с усмивка и с много любов. Нека се увери, че неприятностите са били въпрос на случайност, а не на опит за раздяла.

 

Рак

 

Настроението ви може да е леко мрачно. Няма по-добър начин да го подобрите и да се окуражите от промяна на обстановката. Предложете на любимия човек да направите кратко пътешествие. Ако не ви се занимава с организацията, възложете я на него/нея и го/я оставете да ви изненада. Положителните емоции не само ще ви освободят от неприятните мисли, но и ще освежат чувствата ви.

 

Лъв

 

Събитията ще са динамични и на моменти объркващи. Споделяйте съмненията и причините, пораждащи чувство на неувереност с половинката си. Виждайки, че той/тя е далеч по-оптимистичен/а от вас, ще се убедите, че страховете ви са неоснователни. Веднъж възстановявайки присъщото си самочувствие, ще си дадете сметка колко много означава той/тя за вас и колко силна е привързаността ви един към друг.

 

Дева

 

Отношенията с любимия човек през повечето дни ще са неудовлетворителни. От една страна прекалената ви взискателност и активност ще създава помежду ви стена от недоверие, от друга, самите вие трудно ще можете да обосновете претенциите си. Споделете обстоятелствата с приятел, на когото вярвате, потърсете чужд опит, променете гледната точка. Крачката от прегръдката до раздялата твърде често е само една.

 

Везни

 

Където и да се появите ще привличате вниманието и ще сте предпочитан обект за флиртове и мили закачки. Със сигурност ще ви е приятен фактът, че ви харесват и, стига да реагирате по правилния начин, ще можете да се насладите и на споделени чувства. Ако вече имате любим/а, то игнорирайте случайните обожатели и се посветете само на него/нея. Ако пък все още „се оглеждате“ в търсене на любовта си, този път може да установите, че е съвсем близо до вас.

 

Скорпион

 

Стремителни сте, привлекателни и достатъчно самоуверени, за да приковете вниманието, което търсите. Каквито и да са намеренията ви, засягащи теми като романтика, любов, обвързване, ще ги осъществите с един замах. Ако желаете да заживеете заедно с любимия човек, действайте решително, заявете му/й идеята си в прав текст. Отговорът ще значи много.

 

Стрелец

 

Овладейте пристъпите на подозрителност. Не търсете в думите на приятел/ката си непременно скрити и задни мисли. Помислете, имате ли основателни причини за недоверие и какви може да се последствията от поведението ви. Не се изненадвайте, ако установите, че някой съвсем целенасочено се намесва във връзката ви с цел да навреди. Продължението на „сценария“ ще зависи от вас.

 

Козирог

 

Вълнуващи мигове ще преживеят представителите на вашия знак, които наскоро са водили разговори за раздяла или са имали остри конфликти с обекта на любовта си. Най-вероятно той/тя ще поиска извинение, осъзнавайки че не може без вас. Приемете жеста благородно и не бързайте да коментирате причините за отминалите вече проблеми. Обстоятелствата съвсем скоро ще ви подскажат правилните отговори.

 

Водолей

 

Понякога сте твърде директни, невъздържани и в стремежа си към оригиналност нарушавате някои елементарни правила за поведение. Няма да станете по-привлекателни за половинката си, ако го/я сравнявате с обекта на предишната си връзка или споделяте детайли от натрупания опит, уж за да разберете какво мисли или за да се сближите. Използвайте чудатостите си за нещо по-интересно, като например да измислите развлечение, което да достави и на двама ви максимална радост с минимални разходи.

 

Риби

 

Предстоят промени, нещо ново ще се появи в живота ви – човек, увлечение, хрумване. Не чакайте и не разчитайте, че някой друг ще направи каквото и да било вместо вас. Спомнете си, че късметът е със смелите, наблюдавайте събитията и активно се включвайте в тях. Както влюбените, така и самотните, както обвързаните, така и намиращите се в раздяла, ще успеят да намерят за себе си убедително доказателство за правилността на действията и решенията си, каквито и да са били.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия