3 зодии, които често са третото колело

Вижте кои са те

2023-01-19 18:00:00
3 зодии, които често са третото колело
Снимка: iStock/ProStock-Studio

На тези зодии често им се случва да са третото колело. Най-добрите им приятели винаги са във връзки и те често излизат с двойки. Понякога им е забавно да са третото колело на двойка, друг път леко се натъжават и се чувстват самотни. Ето кои са те, според "Bustle".

 


Близнаци

 

Те нямат проблем с това да са третото колело, заради природата си - казва се, че в Близнаците живеят 2 личности. Не им пречи да са с двойка, дори им харесва да разнообразяват деня си така, да смесват различни енергии. Много са общителни и не се чувстват пренебрегнати с двойката. Освен това са хамелеони - адаптират се към всяка ситуация. Ако единият от двойката им е най-добър приятел, те правят срещата още по-забавна, занасят се, майтапят се често и са много палави.

 

Дева

 

Управлявани са от Меркурий, което значи, че се справят добре във всякакви социални ситуации. Дори когато са третото колело. Нямат проблем с това, гъвкави са, общуват отлично с околните и не драматизират заради това, че нямат гадже. Знаят как да си изкарат добре, не създават конфликти и се веселят, когато са с влюбената двойка. Знаят от какво се нуждаят другите и помагат. Ако двойката иска да остане насаме за малко, Девите усещат, отдалечават се и не правят проблем заради това.

 

Стрелец

 

Стрелците най-често са трето колело на двойка. Просто тези зодии са много забавни, весели, щури, не издържат на едно място и винаги са готови за излизане. Не отказват покана, не сотят вкъщи и искат да си прекарат добре, дори да са само с двойката навън. Умеят да се забавляват, търсят приключения, общителни са. Дори понякога се канят сами на среща на двойката - когато чуят, че тя говори за нов филм, който иска да гледа или нов ресторант, който иска да изпробва. Поемат инициативата и правят плана за срещата. Наслаждават се на живота, на всяко преживяване. Независими са, така че изобщо не се притесняват, че са необвързани или че са трето колело.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия