4 зодии, които не понасят драмата във връзките

Ето кои са те

2023-01-18 18:00:00
4 зодии, които не понасят драмата във връзките
Снимка: Pixabay/818376

Тези зодии просто не могат да понасят драмата във връзките. Те не правят сцени, не създават проблеми от нищото, не приемат нещата прекалено тежко, опитват да останат стабилни и да мислят рационално. Не им харесват партньорите, които са прекалено чувствителни и драматизират. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 

Лъв

 

Лъвовете предпочитат да избегнат драмата във връзките на всяка цена. Те не искат да губят ценно време и енергия в занимания, които са безсмислени и в непродуктивни караници. За тях приоритет е да постигат целите си, да са успешни в работата и училище, да иваг хубав имидж. Смятат, че драматичните връзки, споровете и бъркотията само ще ги разсеят от целите и мечтите им.

 

Дева

 

Тези зодии са фокусирани, целеустремени, прилежни, работят усърдно и са практични. С каквото и да се занимават, дават всичко от себе си. Работата и ученето са много важни за тях, искат да са успешни и да изпъкват. Девите много се дразнят, когато създадат някаква драма - независимо дали във връзките или в живота въобще. Затова я избягват. Избягват и прекалено емоционалните хора. Неудобно им е, когато има крещене, сълзи, обиди, гняв, караници, драма и странят от тях.

 

Стрелец

 

Те пък избягват драмата, защото са прекалено спокойни, весели, непринудени и дори леко небрежни. Много лъчезарни зодии, които мислят оптимистично. Мразят караниците и драмите, прекъсват спора с партньора преди той да се задълбочи. Толкова потопени са в приключенията, тръпката, вълненията, пътуванията, че не обръщат внимание на нищо друго, особено на драмите. Не се трогват лесно, а и не търсят много сериозни връзки.

 

Водолей

 

Тези зодии често се колебаят, постоянно търсят отговори на въпроси и нищо не им се струва сигурно. Затова не обичат да говорят за връзките дълго, да разсъждават и да драматизират. Предпочитат да избегнат драмата и сложните, неприятни дискусии. Готови са да направят всичко, за да се подобрят нещата и да избегнат викането, обвиненията, обидите. А и се отдават повече на цели и каузи, връзките не им се струват толкова важни.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия