Венера във Везни - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

2022-10-04 18:00:00
Венера във Везни - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/kalhh

Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на Везни - чувствени, романтични зодии, които ценят естетиката, на 29-и септември и ще остане там до 23-и октомври. Това значи, че ни чакат много романтични и вълшебни мигове. Трябва да прегърнем магията на любовта и да се отдадем на партньора. Ето какво да очаква всяка зодия, според "NYPost".

 


Овен

 

Да се приготвят за прекрасни моменти във връзките. Обвързаните намират все повече магия в отношенията си с партньора и стават по-чувствени. Ще могат да обсъждат дългосрочните си планове и цели. Необвързаните ще имат повече късмет и може да намерят някого, който да остане по-дълго в живота им.

 

Телец

 

По-лесно ще намират баланса между работата и личния живот. Връзките с клиенти, колеги, подчинени и дори домашни любимци ще се подобряват. Може да се захванат с нови проекти или да търсят нова работа - ще имат късмет.

 

Близнаци

 

Романтиката е във въздуха! Това е най-важния период в годината за необвързаните, в който могат да си намерят ухажор, който да стане тяхна сродна душа. Обвързаните може да използват тези страхотни вибрации, за да се забавляват повече с партньра или дори дамите да забременеят.

 

Рак

 

Ще намерят щастие в дома със семейството. Перфектно време да направят вечерно парти или събиране с любимите си хора. Ако търсят ново жилище, може да намерят прекрасно такова. Да отидат и на шопинг за нова украса за дома.

 

Лъв

 

Перфектните идеи и думи сега идват при тях. Всичко, което кажат или предложат сега, може да накара другите да им помагат и да се съгласяват с тях. Нека пишат любовни писма и да съблазняват. Ако могат да направят кратко пътуване, ще си изкарат страхотно.

 

Дева

 

Очакват ги парични постъпления. Освен това, Девите ще са благословени през периода, ще получават подаръци и награди. Чудесно време да си купят красиви вещи, както и самите те да правят подаръци. Да търсят нестандартни начини за печелене на пари.

 

Везни

 

Време е да блеснат! Венера е в техния знак и ги прави магнетични. Всички погледи са вперени в тях. Да обновят гардероба си, да експериментират с различни стилове и с нови продукти за красота. Насладата и чувствеността са на фокус. Необвързаните да използват тези вибрации, за да ходят на повече срещи.

 

Скорпион

 

Да релаксират и да си почиват повече. Сега е времето да са по-тихи и незабележими, да анализират как са подхождали към романтичния си живот в миналото. Нека размишляват над важни теми и навици, свързани със срещите и любовния живот. И да пуснат това, което трябва да си отиде. На необвързаните сега ще им е трудно да ходят по срещи.

 

Стрелец

 

Да се приготвят да бъдат много социални! Събития, събирания и забавни приключения ги очакват през периода. Чудесно време да излизат повече с приятели и да създават нови връзки. Необвързаните могат да изпробват онлайн запознанствата или да се запознаят с нов човек чрез общ приятел.

 

Козирог

 

Ще чуват аплодисменти. Ще се чувстват обичани и подкрепяни от Вселената, най-вече в професионалния живот. Награди, повишение, похвали - всичко това ги очаква през периода. Може да намерят по-добра работа или да подхвърлят страхотна идея на висшестоящ човек.

 

Водолей

 

Пред тях се откриват нови хоризонти. Чудесен период, в който да планират пътуване до далечно място. Да обмислят по какви начини може да излязат от зоната си на комфорт. И как да научат повече за хората и света.

 

Риби

 

Трябва да прекарват повече време с близките, да получават любов и нежност. Чувствеността, интимността и сексуалният живот са на фокус. Може да се сближат с партньора - прекрасен период за това. Необвързаните ще помислят върху това от какво се нуждаят от евентуалния си бъдещ партньор. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия