Седмичен любовен хороскоп 19-25 септември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-09-19 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 19-25 септември
Снимка: Pixabay/Surprising_Shots

Овен

 

Наслаждавайте се на онова, което имате. Ще се разочаровате, ако очаквате твърде много. Обикновените неща са за предпочитане пред сложните, така че бъдете откровени с любимия човек и се въздържайте от прекалени претенции. Окуражавайте го/я дори за дребни постижения и отношенията ви ще са безпроблемни.

 

Телец

 

Появата на нов човек в обкръжението ви силно ще ви заинтригува. Не разчитайте на късмет или дискретност от страна на околните, ако сте си наумили да кръшнете. Мимолетният ви флирт ще бъде разгласен в най-неподходящия момент, така че си подгответе или резервен вариант, или достатъчно убедително извинение пред него/нея за поведението си. В противен случай връзката ви ще се окаже с предизвестен край.

 

Близнаци

 

Романтиката си е романтика, но и работата трябва да бъде свършена. В този ред на мисли, не се надявайте на прекалено много вълнуващи любовни емоции през тази седмица. Докато не довършите текущите си ежедневни задачи, едва ли ще ви остане време за каквито и да било срещи, освен делови, така че вземете се в ръце и действайте експедитивно, ако искате да разполагате с нежни минутки, които да посветите на половинката си.

 

Рак

 

Благоприятен период за „самотните сърца“. Някой, към когото изпитвате непреодолима симпатия ще ви покаже взаимност. Разбирайки, че той/тя не е безразличен/а към вас ще се почувствате истински обнадеждени и очакващи нови преживявания. Що се отнася до обвързаните, ако искат да избегнат глупавите разправии, трябва да се научат да приемат дребните пропуски на приятел/ката си.

 

Лъв

 

Развитието на връзката ви ще е пряко свързано с вашето настроение. Ако сте мрачни, отношенията ще са напрегнати. Ясно е, че нямате полза от подобна ситуация, така че постарайте се да приемате обичайните ежедневни неприятности с чувство за хумор. Споделяйте затрудненията или съмненията си с любимия човек. Той/тя с искрено желание ще се опита да ви съдейства.

 

Дева

 

Разногласията с любимия човек ще са повече и по-чести. Ако искате да оправите нещата, придържайте се към собствените си разбирания. Чуждите съвети ще се окажат абсолютно вредни и неприложими по същия начин, по който биха ви били неудобни чужди обувки. Държите ли на връзката си, бъдете сигурни, че развитието й зависи на половина от вас.

 

Везни

 

Предстоят бурни преживявания. Първата ви задача е да си изясните какво очаквате вие от любимия човек и до колко предположенията ви са реални. Ако непрекъснато се съмнявате в чувствата му/й и се надявате всячески да ви ги доказва, нищо добро няма да се получи. Проявете доверие и ще получите взаимност.

 

Скорпион

 

Не особено тактичните ви на моменти забележки към любимия човек и то пред публика ще предизвикат справедливо недоволство у половинката ви. Ако имате някакви претенции към него/нея, не се опитвайте да ги налагате насилствено и манипулативно. Дайте му/й време да осъзнае изискванията ви и сам/а да се убеди в смисъла им и ползата от тях.

 

Стрелец

 

Предстоят промени, които на пръв поглед няма да са свързани с личните отношения, но съвсем скоро ще се убедите, че косвено им въздействат. Запазете спокойствие в трудните моменти, не пестете усмивката си. Колкото по-ведро възприемате преживяванията, толкова по-лесно ще се справите с тях, а приятел/ката ви, виждайки успехите, ще се убеди в уменията ви безусловно.

 

Козирог

 

Опитайте се да приемете спокойно и с разбиране нацупеното на моменти настроение на любимия човек. Както знаете, всеки има своя „не ми е ден“, в който не желае да говори за нищо и всяка дреболия може да стане повод за разправия. Проявите ли търпение, облакът на мрачните мисли ще се разнесе без остатък и спорните теми ще загубят актуалността си.

 

Водолей

 

Преживяванията ще са интересни и, независимо дали сте вече обвързани или не, ще присъствате на вълнуващи събития. Онези от вас, които вече споделят любовта си, вероятно ще чуят вълнуващото предложение за съвместен живот именно по време на такава преживелица. Другите, които все още търсят обекта на чувствата си, ще разполагат с повече от един избор.

 

Риби

 

Ще разберете истинския смисъл на израза: „да попаднеш във водовъртежа на любовта“. Някой ще ви привлече към себе си като магнит така светкавично, че докато се усетите, ще препускате върху Пегаса на романтиката. Все пак, дайте си малко време за опознаване, преди да решите, че чувствата ви са вечни. Намалете дистанцията когато сте сигурни, че наистина си подхождате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия