Венера в Дева - какво да очаква всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

2022-09-07 18:00:00
Венера в Дева - какво да очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay/JillWellington

Планетата на любовта Венера премина в знака на Дева на 5-и септември и ще остане там до 29-и септември. Периодът ще се отрази положително на всички зодии, като сега ще усетим просперитет, обич и ще берем плодовете от успехите си. Ще помагаме повече на другите, ще правим жестове и комплименти. Ето какво да очаква всяка зодия, според "NYPost".

 


Овен

 

Суматоха, вълнение и активност в работния живот. Овните ще се наслаждават на работата и ще имат успехи. Връзките им със сътрудници, клиенти и колеги се подобряват. Да внимават с романсите в офиса - особено, ако не могат да разделят работата от удоволствието. Чудесен период за почване на нова работа.

 

Телец

 

Магии и чудеса ги очакват в любовния живот. Навлизат в един от най-вълшебните периоди за годината, що се касае до романтиката, креативността, страстта, удоволствието, плодовитостта. Необвързаните да ходят по срещи и да създават контакти. Обвързаните ще могат да върнат искрата във връзката и ще се радват на нежност, грижи, любов.

 

Близнаци

 

Домашните въпроси се разрешават и нещата вървят добре вкъщи. Чудесен период да си купят нова украса, да обновят нещата в дома. Ако си го харесват какъвто е, нека канят гости, да спретнат вечерно парти или просто да прекарват време вкъщи със семейството. Ако търсят жилище, сега може да попаднат на страхотни предложения.

 

Рак

 

Красиви мисли и идеи изпълват ума им. Комуникативните им умения се подобряват, служат си прекрасно с думите и така получават каквото искат. Сега ще могат да убеждават хората в правотата си, затова нека работят над важни проекти, да пишат, да общуват. Може да си подарят и кратка ваканция.

 

Лъв

 

Подаръците и просперитетът са привлечени към Лъвовете като с магнит през периода. Доходите им може да се увеличат или да намерят допълнителна работа. Фантастичен момент да поглезят себе си и да си позволят удоволствия. Възможно е да намерят страхотни находки по магазините.

 

Дева

 

Сега те са под светлините на прожекторите. Стават магнетични, чаровни, още по-красиви, привличат хората към себе си. Идеален момент да обновят визията си, да се поглезят с някакви процедури, да си купят нови дрехи. Чака ги и много романтика, нека любовта е приоритет и за обвързаните, и за необвързаните.

 

Везни

 

Нека не се набиват на очи, да си почиват, да релаксират, да размишляват. Любовта и връзките да останат на втори план. Сега трябва да помислят как са подхождали към интимността през последната година. Да се фокусират над любовта към себе си, излекуването, намирането на завършек, пускането на миналото. И да планират какво ще правят в бъдеще.

 

Скорпион

 

Стават най-популярните хора през периода. Адреналинът и вълнението превземат дните им, социалният живот е във възход. Нека ходят по много събития, да се виждат с приятелите и колегите, да се запознават с нови хора. Може дори да изпробват онлайн запознанствата сега. Да излизат повече, да обновят профилите си, да покажат, че са готови за флирт.

 

Стрелец

 

Те ще носят корона през периода. Аплодисменти, награди, похвали, одобрение - това ги чака през следващите седмици. Идеално време да покажат колко са силни, да си повярват и да демонстрират професионализма си. Идват им нови идеи - нека ги реализират, да се свържат с високопоставени хора и да кандидатстват за нова работа.

 

Козирог

 

Нека прегърнат новите идеи и новите хоризонти. Чудесен период за пътувания. Може и да планират пътуване към далечна дестинация. Каквото и да правят, ще си създадат страхотни спомени. Необвързаните може да използват периода, за да започнат да се срещат с човек, който по принцип не е техен тип. Той може да е специален и да им отвори очите.

 

Водолей

 

Интимността е на фокус и ги очакват много сладки моменти. Ще усетят нуждата да се запознават с нови хора, да общуват, да флиртуват. Период, в който да прегърнат чувствеността си, да се отдадат на ласки с любимия. Много страст и романтика за обвързаните. Но и обвързаните, и необвързаните трябва да поразсъждават над връзките и подхода към любовта.

 

Риби

 

Един от най-страхотните им периоди в годината, що се касае до връзките. Отношенията са като благословени през следващите седмици. Необвързаните може да срещнат срода душа; човек, с когото ще имат продължителна и сериозна връзка. Обвързаните ще се радват на още повече хармония във връзките, ще осъзнаят колко много си приличат с партньора.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия