Седмичен любовен хороскоп 5-11 септември

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-09-05 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 5-11 септември
Снимка: Pexels/Leah Kelley

Овен

 

Най-доброто, което бихте могли да направите за да „поддържате“ любовния огън и в същото време да не „лумне пожар“ е „да не търсите под вола - теле“. По друг начин казано, да не атакувате любимия човек с обвинения само, защото са ви хрумнали някакви съмнения.

 

Телец

 

С риск да напуснете зоната на собствения си комфорт, опитайте се да излезете от рутината на романтичните си отношения. Измислете някакво оригинално развлечение, изненадайте половинката си и той/тя ще ви се отплати за приятните мигове по неподозиран начин.

 

Близнаци

 

Преди да се замислите за чувствата на любимия човек, уточнете силата и устойчивостта на своите. Не е достатъчно да имате самочувствие и да си вярвате, особено важно е и той/тя да ви вярва, но ако непрекъснато „шарите“ по социалните мрежи и флиртувате, макар и виртуално, със сигурност ще предизвикате подозрения.

 

Рак

 

Доверете се на въображението и проявете инициатива. Ще ви е нужен нестандартен подход, за да намерите любовта или да освежите съществуващата връзка. Не позволявайте на скуката да унищожи романтиката.

 

Лъв

 

Предстоят промени в любовната област след като Венера напусне вашия знак. За необвързаните тези промени ще са незначителни, не е нужно да бързат към следващата си емоция. Що се отнася до вече попадналите във властта на Амур, те ще бъдат изправени пред обстоятелства, помагащи им да проверят съвместимостта си.

 

Дева

 

Ако сте доволни от състоянието на връзката си, то няма за какво да се тревожите. Ако пък в момента отношенията ви са в криза, то след като Венера навлезе във вашия знак ще усетите силен прилив на нежност, който ще ви подтикне да търсите по-интензивно присъствието на любимия човек и постепенно ще забравите за спорните моменти.

 

Везни

 

Не се опитвайте да манипулирате любимия човек и да проявявате капризи под предлог, че като ви угоди, ще докаже колко ви обича. Ако не веднага, то съвсем скоро ще осъзнае какво се случва и ще се замисли дали наистина заслужавате обичта му/й.

 

Скорпион

 

Може да имате неприятности в обичайните ежедневни дейности, но любовните преживявания ще са с пъти по-прекрасни, отколкото сте си мечтали. Не се страхувайте да признаете чувствата си. В замяна ще получите и одобрение, и взаимност.

 

Стрелец

 

Почти непрекъснато ще сте обсипани с внимание и, отстрани погледнато, ще оставите впечатлението, че сте най-търсената личност. Насладете се на популярността си, но не се увличайте в мимолетни флиртове, независимо дали обичате някого или все още не сте попаднали в любовния капан. И в двата случая ще се окажете губещата страна.

 

Козирог

 

Докато се усетите и може да попаднете в любовен лабиринт или най-малкото в любовна главоблъсканица. Опитвайки се да разкриете чувствата си пред някого ще установите, че самите вие сте обект на нечие желание. Проявете смелост и направете онова, което до момента сте отхвърляли в мислите си. Опитайте да се сближите и с двамата/двете и ще изясните собствените си предпочитания.

 

Водолей

 

Успехи в любовта ще имат онези представители на вашия знак, които са на път или са предприели някакво пътешествие. За останалите периодът ще е леко критичен, изпълнен с недоразумения при обвързаните и с разочарования при търсещите поредната си любов.

 

Риби

 

Мислете за себе си, но без да стигате до прекомерен егоизъм. Настоявайте на своето, но не пренебрегвайте предпочитанията на любимия човек. Ако той/тя усети, че проявявате съпричастност, откровено ще ви разкрие цялата палитра на чувствата си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия