Седмичен любовен хороскоп 29 август - 4 септември

Ето какво ви очаква в любовта през тази седмица

2022-08-29 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 29 август - 4 септември
Снимка: Pexels/Juany Jimenez Torres

Овен

 

Предстоят изненади и развитие на любовните отношения, независимо дали сте във връзка или не. Емоциите ще са незабравими, а впечатленията – единствени до момента.

 

Телец

 

Не търсете логика в поведението на любимия човек. Опитайте се просто да запазите връзката и да не се стига до остри сблъсъци. В края на седмицата ще установите, че си е заслужавало усилията.

 

Близнаци

 

Част от любовните преживявания няма да са окуражаващи. Излишно е да изяснявате подробностите. Заредете се с търпение и приемете фактите. Оставете му/й инициативата и изчакайте да ви обясни причините за действията си. За следствията сами ще се досетите.

 

Рак

 

Необходимостта да се справите с някои лични или домашни задачи временно ще ви отдалечи от романтичните преживявания. Не съжалявайте. Половинката ще усети липсата ви така дълбоко, че ще ви изненада с мил жест.

 

Лъв

 

Моментът не е подходящ за кардинални промени, засягащи отношенията ви от всякакъв характер, а най-вече любовните. Проявете търпение и приемете връзката си (или липсата на такава) без реформаторски амбиции. Ще си спестите неприятности и най-вече няма да страдате от мисълта, че сами сте си ги създали.

 

Дева

 

За необвързаните представители на вашия знак любовните стремежи ще минат на заден план. Те ще са много по-заети със самите себе си. Що се отнася до намиращите се във връзка, за тях е препоръчително да избегнат проявите на егоцентризъм, които биха разочаровали любимия човек.

 

Везни

 

Отношенията с любимия човек ще са доста остри, спорни, изпълнени на моменти със силни съмнения. Ще подложат връзката ви на сериозно изпитание. Помислете добре за последствията, преди да предприемете каквито и да било кардинални действия.

 

Скорпион

 

Действайте с въображение и размах. Каквото и да намислите, ще успеете да го реализирате. Ако някой от доста време привлича вниманието ви и имате желание да се сближите, ще разполагате с поне няколко подходящи ситуации.

 

Стрелец

 

Избягвайте прекалено „пиперливите“ шеги, които биха създали дистанция между вас и приятел/ката ви. Ориентирайте проявите на оригиналност към подходящ избор на развлечения, които биха харесали и на двама ви и биха ви сближили.

 

Козирог

 

Съобразявайте се с настроението на любимия човек. Ако забележите, че се затваря в себе си и не желае да обсъжда каквото и да било, не настоявайте. Оставете му/й избор на момента, в който да сподели. Така ще сте сигурни, че ви има доверие.

 

Водолей

 

Ако вече сте обвързани, единствената ви задача в предстоящия период ще е да се наслаждавате на взаимната си любов. В случай, че все още сте в търсене на личността, заслужаваща чувствата ви, изненадващо може да установите, че вече познавате въпросната личност.

 

Риби

 

Въздържайте се от импулсивни постъпки, продиктувани от мимолетни съмнения или стремеж към независимост. Преди да се противопоставите на любимия човек по какъвто и да било въпрос, припомнете си, че той/тя иска да ви обича, а не да воюва с вас.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия