3 зодии, които се връщат при бившето гадже

Вижте кои са те

2022-08-17 18:00:00
3 зодии, които се връщат при бившето гадже
Снимка: Pexels/Edward Eyer

Каква е реакцията ви, когато случайно срещнете бившето гадже? Някои хора го отбягват и не го поздравяват, други се държат любезно, но не се застояват много край него, при трети разговорът е неловък. А някои пък се спомнят за времето заедно, искрата отново се появява и накрая случайната среща завършва със секс или поне целувки. Ето кои зодии се забиват отново с бившия партньор, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Те са земни и неподвижни знаци, символизират стабилност и отговорност. Това значи, че са много отдадени, лоялни, посветени на вас и постоянни партньори. Подбират партньора внимателно. Когато връзката приключи, трудно го приемат, защото държат на сериозните отношения и са се посветили на гаджето. И не могат веднага да спрат да чувстват любов към него или да спрат да се грижат  за него. Държат се с уважение към бившия партньор и дори му остават верни известно време след раздялата. Инати са и не искат просто така да пропиляват отношенията. Романтици са и дори опитват да поправят нещата, да поправят своите грешки. Ако срещнат бившия, стават сантиментални, отново са привлечени от него, спомнят си старите навици и спомените нахлуват. Те го посрещат с отворени обятия и искат още един шанс.

 

Рак

 

Това пък са зодии, които са много мили, сладки, нежни, мечтаещи постоянно. Не са хора, които биха блокирали бившето гадже и биха таили яд и злоба. Освен това, не игнорират бившия и не се преструват, че той не съществува. Те са състрадателни и продължават да се грижат за него, да се интересуват от него - искат да останат приятели, дори да е трудно. Вече са го допуснали до себе си и са му споделили много, затова им е трудно да го зачеркнат напълно. След раздялата, често мечтаят за бившия, натъжават се и стават сантиментални. Те също са романтици и искат да се съберат с него. Искат да се върнат към комфорта, рутината, а не да търсят нещо непознато и ново. Слушат сърцето си и щом срещнат бившия - отнасят се чудесно с него и искат да се съберат.

 

Везни

 

Дипломатични зодии, които държат на хармонията и спокойствието. Постоянно претеглят нещата, анализират случилото се, търсят всички варианти в дадена ситуация. Те много искат компания - да имат човек до себе си. Обичат да са сред хора и държат да имат връзка. Искат да разбират хората около себе си, мразят конфронтациите, задълбочават се и затова лесно прощават на бившия. Когато се разделят, те остават честни и справедливи, не отмъщават. Не изкарват бившето гадже злодей, а се опитват да разберат грешките му. Спомнят си повече хубавите моменти, а не само лошите. Търсят баланс. Много е вероятно да се съберат с бившия, ако го срещнат. Особено, ако изпитват носталгия. А и са чаровни - лесно им се дава втори шанс.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия