Седмичен любовен хороскоп 15-21 август

Ето какво ви очаква в любовта

2022-08-15 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 15-21 август
Снимка: Pixabay/Anestiev

Овен

 

Спонтанните ви реакции са, които обичайно се отразяват добре или зле на любовните отношения. Контролирайте стремежа си към превъзходство и се наслаждавайте пълноценно на всеки миг в присъствието на любимия човек. От вас зависи да си осигурите една прекрасна седмица.

 

Телец

 

Прекалената самоувереност на моменти ви пречи. Не приемайте себе си като еталон за висок стандарт и перфектни умения. Оставете на приятел/ката си възможност за изява и ще се убедите, че той/тя съвсем не е лишен/а от таланти.

 

Близнаци

 

Стремежът към разнообразие и гонитбата на удоволствия често действат разрушително върху доверието на половинката към вас. Вярно, че не е особено приятно, когато той/тя се взема прекалено на сериозно, но пък и вашата небрежност понякога е дразнеща.

 

Рак

 

Умението ви да сте съпричастни към настроението на любимия/мата и неговите/нейните грижи е едно от най-прекрасните. Проблемният момент, обаче е, когато очаквате той/тя да гадае мислите ви или да реагира на всичко случващо се по вашия начин. Опитайте се да приемете различията помежду ви като нещо естествено и полезно и нищо няма да помрачи красотата на връзката ви.

 

Лъв

 

Дълбоко в себе си сте сигурни, че „светът се върти около вас“. Не е проблем да живеете с тази мисъл, но не я натрапвайте непрекъснато на половинката си. Той/тя също има нужда от самочувствие. Помогнете му/й да го придобие.

 

Дева

 

Ще се наложи да се справите с някои непредвидени затруднения. Не се опитвайте да го направите самостоятелно. Колкото сте по-искрени с любимия човек, толкова по-ефективна и навременна ще е помощта му/й, а най-важното е, че ще ви я предостави с огромна любов и желание.

 

Везни

 

Поне няколко пъти ще се наложи да използвате прословутото си умение за изглаждане на конфликти като едновременно с това успешно да защитите позициите си. След като разправиите между него/нея и вас свършат, връзката ви ще е много по-устойчива, а отношенията изпълнени с искреност.

 

Скорпион

 

Дълбоко вроденото ви чувство за справедливост ще ви подтикне да се превъплътите в истински рицарска роля, независимо от пола ви. Некоректна постъпка спрямо приятел/ката ви ще подпали бойния ви дух. Опитайте се да не стигате до прояви на агресия.

 

Стрелец

 

Поведението на половинката може да ви накара да се замислите или да ви изпълни със съмнения. А може би е предизвикателство, целящо да ви извади от зоната на комфорта, за да не приемате придобивките си за даденост? Не се страхувайте от трудните разговори, те понякога са най-полезни.

 

Козирог

 

Любимият човек ще има нужда от подкрепа. Постарайте се да го/я окуражите да се справи със затрудненията си самостоятелно. Решите ли да ги отстраните вместо него/нея, ще му/й направите лоша услуга.

 

Водолей

 

Най-вредната тактика за тази седмица е да насочвате всички теми за разговор само към себе си. Дори приятел/ката ви първоначално да реагира с разбиране, много скоро ще се отегчи и ще започне да ви отбягва. Желателно е да не се стига до там.

 

Риби

 

Развитието на връзката ви зависи от умението да не повтаряте старите грешки, да не гледате към миналото и да се наслаждавате на малките неща. Същото е валидно и за грешките на любимия човек. Не му/й ги припомняйте, опитайте да ги избегнете заедно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия