Седмичен любовен хороскоп 8-14 август

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-08-08 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 8-14 август
Снимка: Pexels/Andrea Piacquadio

Овен

 

Основна пречка за щастливи любовни отношения са вътрешните ви страхове и комплекси. Опитайте се да ги преодолеете. Научете се да разкривате чувствата си и ще усетите истинско удовлетворение от тях.

 

Телец

 

Твърде често ще сте в центъра на вниманието, но това е „нож с две остриета“. Ще се забележат както предимствата, така и недостатъците ви. Ако сте си поставили за цел да спечелите нечие сърце, обмисляйте внимателно поведението си.

 

Близнаци

 

Ако желаете да се случи някаква промяна в любовния ви живот, не чакайте на готово, а проявете инициатива. Може да не получите очаквания резултат, но пък и няма да можете да се обвинявате, че не сте опитали.

 

Рак

 

Готовността ви да проявите съпричастност и разбиране, да помогнете на намиращите се в душевни затруднения ще ви направи изключително популярни, ще ви спечели нови почитатели. Все пак, не приемайте чуждите грижи за свои собствени, за да не навредите на връзката си.

 

Лъв

 

Навлизането на Венера във вашия знак ще ви зареди с изключителен чар, обаяние и въздействие. Любовта буквално ще витае във въздуха и ще предизвиква взаимност. Ако искате да я задържите, не прекалявайте с пристъпите на суета и самолюбие.

 

Дева

 

Без особени усилия ще постигнете замислите си от всякакъв характер. Ако сте във връзка, любимият човек ще се постави на вашите услуги безусловно. Ако пък все още не сте попаднали на подходящата партия, едва ли ще започнете сериозна връзка, но леки романтични преживявания няма да липсват.

 

Везни

 

Сериозни промени предстоят за онези представители на вашия знак, които скоро са преживели раздяла. Не унивайте и не се занемарявайте. Погрижете се за доброто си настроение и външен вид. В средата на седмицата изненадите ще са повече от зашеметяващи.

 

Скорпион

 

Помислете за връзката си в перспектива. Време е да решите как искате да се развие и да направите съответните действия в тази насока. Убедителни сте и половинката ще приеме аргументите ви почти безмълвно.

 

Стрелец

 

Човек, с когото общувате от доста време ще ви изненада с поведението си. Не е ясно дали изненадата ще е приятна или не. Може да ви зарадва, като разкрие чувствата си спонтанно или да ви „накаже“ по някакъв начин за това, че не сте забелязали или сте реагирали с безразличие на дребните издайнически романтични жестове.

 

Козирог

 

Не стигайте до крайности спрямо поведението на любимия човек. Не редувайте острите критики с проява на снизходителност спрямо грешките му/й. Постигането на синхрон помежду ви е изцяло във вашите ръце и е редно да положите малко усилия в тази насока.

 

Водолей

 

Пълнолунието във вашия знак ще ви помогне да довършите процес, засягащ любовния ви живот. Може да прекратите изчерпала съдържанието си връзка или пък окончателно да решите, че е време с любимия човек да заживеете под един покрив. И в двата случая ще се справите без особени катаклизми.

 

Риби

 

С усмивка ще преодолеете всички съществуващи към момента любовни проблеми. Интуицията ви е силна и ще ви подскаже най-лесните моменти, в които да проведете трудните разговори. Ефектът ще е удивителен.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия