Седмичен любовен хороскоп 1-7 август

Ето какво ви очаква в любовта

2022-08-02 09:00:00
Седмичен любовен хороскоп 1-7 август
Снимка: Pexels/David Gomes

Овен

 

Ще повишите нивото на романтиката в отношенията си, независимо дали ги оценявате като удовлетворителни или като проблематични, ако организирате развлечение с любимия човек към място, свързано с нежни преживявания, което се харесва и на двама ви. Ако все още не сте попаднали на подходящия партньор, не го търсете в социалните мрежи.

 

Телец

 

В любовта всичко е възможно. Ще се убедите сами, ако не чакате нещата да се случат от самосебе си, а се опитате да действате с размах и въображение. Като начало се опитайте да комбинирате своите интереси с тези на половинката си.

 

Близнаци

 

Не крийте чувствата си. Интуицията ви е силна и ще ви подскаже кога и как да ги заявите пред любимия/та. И не се сърдете, ако той/тя реагира различно от очакванията ви. Напротив, ако се замислите малко по-дълбоко, ще откриете смисъла на постъпката.

 

Рак

 

Пътуването е най-добрият, интересен и лесен начин да се освободите от мрачните мисли, които може да ви обземат в първите дни на седмицата. Изберете подходяща дестинация и тръгнете независимо дали сами или с някого, независимо дали вече сте във връзка или не. Ще се убедите колко малко е нужно, за да се чувствате добре.

 

Лъв

 

Любовните отношения може да преминат през лека криза. Причините няма да са очевидни. От една страна в основата ще лежат някои ваши чисто егоистични прояви, от друга – бурните емоции, с които той/тя ги приема и реагира. Изберете подходящ момент за спокоен разговор и не го отлагайте, ако не искате да се стигне до раздяла.

 

Дева

 

Навлизането на Меркурий във вашия знак ще ви зареди със силен магнетизъм, общителност и убедителност. Проявете снизходителност към грешките на любимия човек, избягвайте проявите на ревност и всички предишни сблъсъци ще загубят смисъла и силата си.

 

Везни

 

Необяснимо вътрешно напрежение може да ви подтикне към прибързани действия и необмислени изказвания. Половинката ви може да ги приеме спокойно и да не покаже, че е засегнат/а, но помислете колко често стигате до подобни прояви и дали търпението му/й не е на свършване.

 

Скорпион

 

Опитайте се да изненадате приятно половинката си. Проявете инициатива, но без да сте прекалено настоятелни и без да бързате. Дайте му/й възможност да осъзнае жеста ви, за да може искрено да се зарадва.

 

Стрелец

 

Юпитер, вашият управител, е в ретроградно движение и може отново да преживеете случка от миналото. Нещо като де-жа-вю. Или пък да се появи човек, с когото сте били в близка любовна връзка. Постарайте се да премислите всички „за“ и „против“ преди да подновите авантюрата.

 

Козирог

 

Събитията ще са динамични. Предстои ураган от емоции и страсти. Но не от вас, а от любимия/мата ви. Приемете ги без скептицизъм. Вероятно той/тя има причини за искрената си проява. По-добре се опитайте да ги разберете.

 

Водолей

 

Ако вече сте във връзка, оставете инициативата в ръцете на половинката си. Ако все още не сте попаднали под стреличките на Купидон, то не разчитайте на стабилна връзка в предстоящия период. Колкото и привлекателни да изглеждат обектите на интереса ви, след като ги опознаете по-подробно, ще се разочаровате.

 

Риби

 

Предстоят интересни срещи, но не всички ще завършат по приятен начин. Подхождайте към новите си познати с умерени очаквания, за да не се почувствате излъгани, осъзнавайки, че пътищата ви се разминават.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия