Седмичен любовен хороскоп 25 - 31 юли

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-07-25 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 25 - 31 юли
Снимка: Pixabay/PublicDomainPictures

Овен

 

Контролирайте поведението си и не стигайте до крайности. Основната причина, поради която приятел/ката ви често се сърди е, че или сте прекалено настоятелни, или реагирате нападателно, когато той/тя не отговори на очакванията ви. Малко здрав разум няма да ви е излишен.

 

Телец

 

Избягвайте проявите на егоизъм. Да се забавлявате с обичайните си приятели и в отсъствието на половинката ви със сигурност е приятно и неангажиращо, но ако не искате да го/я оскърбите поне бъдете по-дискретни и не говорете за приключенията си.

 

Близнаци

 

Един от огромните ви проблеми е, че говорите едно, правите друго, а мислите съвсем трето и не довършвате започнатото. Ако продължавате да давате неизпълними обещания на половинката си той/тя рано или късно ще ви захлопне… телефона.

 

Рак

 

Поведението ви понякога е истинско изпитание за нервите на хората, които ви обичат. Крайно време е да разберете, че никой не може да гадае мислите ви и никой не е задължен да синхронизира собственото си настроение с вашето. Ще е полезно да си припомните причината за последните няколко разправии с приятел/ката си.

 

Лъв

 

Любовта е взаимност, сливане на чувствата и мислите, а не борба за надмощие. Не се опитвайте непрекъснато да надделявате над любимия човек. Оставете му/й инициативата и ще можете да се насладите пълноценно на преживените мигове заедно.

 

Дева

 

Любимият човек със сигурност ще има нужда от съдействието ви. Преживяванията му/й ще са доста хаотични и ще му/й е трудно да се ориентира. Кой друг, ако не вие с вроденото си умение да структурирате и подреждате фактите ще му/й помогне. Усетите ли, че е загрижен/а, реагирайте незабавно.

 

Везни

 

Навикът ви да идеализирате любимия човек понякога е доста вреден. Защо ли? Защото очаквате от него/нея повече отколкото може да ви даде и след като „слезете от розовото облаче“ изпитвате огромно недоволство и разочарование. Придържайте се към реалността и приемете, че проблемите са част от нея.

 

Скорпион

 

Комбинацията между ревност и отмъстителност е едно от най-коварните ви качества. И не за друго, а защото сте готови да накажете половинката си за несъществуващи прегрешения. След като разберете, че сте сгрешили сте готови искрено да се извините, но нали знаете, че една лъжица катран е достатъчна, за да съсипе гърнето с мед.

 

Стрелец

 

Отстоявайки свободата и предпочитанията си може да огорчите любимия човек. Ще е много по-лесно, ако го/я разпитате той/тя какво желае и се опитате да обобщите позициите. Ще се получи нещо като 2 в 1 или както се казва в една реклама: „неочаквано добра комбинация“.

 

Козирог

 

Прекрасно е, че успявате да запазите присъствие на духа в сложни ситуации, но няма да ви навреди, ако от време на време изразявате любовта си към половинката и с думи, а не само с благородни жестове. Мълчанието и сдържаността ви може да го/я накара да мисли, че сте безразлични и да се натъжи.

 

Водолей

 

Контактите ще са интензивни, а за вас ще е полезно, ако овладеете желанието за създаване на краткотрайни връзки и провокативни флиртове. Не давайте повод за ревност у приятел/ката си. Вероятността да ви обърне гръб без обяснения не е за пренебрегване.

 

Риби

 

Фактът, че любимият човек не споделя мнението ви или мисли по различен начин съвсем не означава, че не ви обича. Любовта, колкото и да е силна, все пак не е робство, а опит за обединяване на различията.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия