Венера в Рак - какво чака всяка зодия?

Прогноза за периода

2022-07-19 18:00:00
Венера в Рак - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay/Monsterkoi

Планетата на любовта и романтиката Венера влезе в знака на чувствителните, емоционални и любвеобилни Раци на 18-и юли. Тя ще остане там до 11-и август. Това означава, че ни чака период, пълен с обич, романтични изненади, страст, силни чувства, напрежение, но и вълнуващи срещи. Ето какво да очаква всяка зодия, според "NYPost".

 


Овен 

 

Да са готови да се потопят в чувствата си и да станат по-емоционални. Венера носи блясък и искри в дома им, семейната сфера и живота вкъщи. Те ще искат да направят дома си по-уютен, а и дори да свият свое семейно гнезденце. Чудесно време да си купят нов декор, да прекарат време с любимия вкъщи, пиейки коктейли и гледайки филми, а необвързаните - да направят парти в дома.

 

Телец

 

Венера е тяхната планета. Сега те ще усетят, че са склонни да излязат от зоната си на комфорт и да попътуват малко. Може да посетят близки местности и градчета или да планират по-голямо пътешествие. Някои Телци пък ще бъдат вдъхновени да започнат да работят по зашеметяващ нов проект, свързан с комуникация.

 

Близнаци

 

Дъжд от злато скоро ще вали върху тях! Парите са на фокус при тях и ще забележат покачване на приходите. Нека помислят и за нови начини на изкарване на пари - например от свое хоби, от нещо, което обичат. Ще имат късмет и може да намерят страхотни луксозни предмети на разпродажба.

 

Рак

 

Те са звездите през периода. Венера преминава през техния знак и Раците ще са още по-магнетични и привлекателни. Чудесен период да се фокусират над насладата, чувствеността, романтиката. Може да си купят нова козметика, да експериментират с прическите и да пробват по-секси дрехи. Да планират романтични срещи с партньора.

 

Лъв

 

Да си почиват, да презаредят батериите и да се уединят. Може да им се иска да прекарат известно време сами, да се наслаждават на личното пространство. Лъвовете ще станат по-замислени през периода и повече ще съзерцават нещата. Ще обмислят какво е станало в любовния им живот през последната година. 

 

Дева

 

Да се приготвят да блеснат! Ще са много търсени през периода. Стават популярни и доста заети. Социалният им живот е в подем и имат енергия. Ще присъстват на страхотни събития с приятелите. Необвързаните са готови за нови срещи и дори може да се обърнат към сайтовете за запознанства.

 

Везни

 

Чакат ги много успехи, най-вече в професионалния живот. Може да получават награди или да бъдат повишени. Бонуси същ не са изключени. Ще се радват на аплодисменти, комплименти, похвали. Ако искат да подхвърлят оригинална идея на някой шеф или да кандидатстват за по-хубава позиция, сега е времето.

 

Скорпион

 

Нека плуват в непознативоди през периода. Разширяват хоризонта си, може сега да са готови за пътуване до далечно място. Периодът е страхотен и просто за планиране на пътешествие, но и за ваканция с любимия човек. Тя ще бъде много романтична. Необързаните да дадат шанс на хора, които по принцин не са техен тип.

 

Стрелец

 

Време е за нежност, милувки, любов. Интимността е на фокус през периода. Стрелците са готови да се сближат с някого и да разкрият лични неща за себе си. Нека прекарват повече време насаме с любимия човек и да задълбочат връзката. Може, обаче, да похарчат повече пари за романтичните срещи, така че да внимават с финансите.

 

Козирог

 

Значимите връзки ще са във възход и ще блестят през периода. Козирозите задълбочават и заздравяват връзката с любимия човек. Чакат ги сладки моменти. Може сега да решат стари проблеми или да си дадат някакви обещания. Необвързаните да потърсят партньор за продължителна връзка.

 

Водолей

 

Най-накрая може да намерят баланса между личния живот и работата. Може и да осъзнаят, че всъщност много се забавляват, когато работят, но и да потърсят други удоволствия, когато си почиват. Искат да се сближат с колегите и сега е чудесен период да направят това. Ще получат хвалби за усилията, които полагат в работата.

 

Риби

 

Купидон ще ги улучи. Страстта ги завладява, усещат тръпка и вълнение. Ще се фокусират върху най-големите желания на сърцето си. Необвързаните може да срещнат истинска любов, сродна душа. Обвързаните ще имат повече време за срещи с партньора и ще си прекарват романтично. Рибите стават по-креативни.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия