Седмичен любовен хороскоп 18-24 юли

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-07-18 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 18-24 юли
Снимка: Pexels/Oleksandr Pidvalnyi

Овен

 

Необходимостта от емоции ще е по-силна от обикновено, но пък нищо не ви пречи да си ги създадете. Организирайте си някакво развлечение в компанията на любимия човек, което не сте правили до момента. Не пестете комплиментите и милите думи. Реакцията на приятел/ката ви ще възнагради положените усилия.

 

Телец

 

Участвайте активно във всички развлекателни мероприятия, предложени от приятелите ви. Доверете се на фантазията си и ги изненадайте с оригинално предложение, което до момента не им е хрумнало. Колкото повече и по-често сте сред хора, толкова по-голяма е възможността за среща с любовта. Ако пък съществуваща към момента връзка е пред разпад, то ще успеете да я прекратите бързо и безболезнено.

 

Близнаци

 

Ще сте достатъчно магнетични, за да привлечете вниманието на когото си поискате. От вас зависи с кого, как и колко дълго ще общувате. Подбирайте компанията си така, че да ви стимулира и зарежда с положителни емоции. Любовните ви отношения ще се запазят такива, каквито са, ако сте обвързани. Що се отнася до „свободните сърца“, ще се забавляват с различни краткотрайни закачки, но перспективи за дълготрайна връзка не се забелязват.

 

Рак

 

След навлизането на Венера във вашия знак няма да има от какво да се оплаквате по отношение на любовните преживявания. Събитията ще са предвидими и ще се развиват така, както ги нагласите. Ако се стремите към стабилизиране на съществуващата връзка, създаване на нова или прекратяване на такава, която вече не ви радва, ще визуализирате мечтите си. Не смесвайте любовните отношения с приятелските.

 

Лъв

 

След навлизането на Меркурий във вашия знак ще сте доста по-сладкодумни, по-убедителни, но и по-настойчиви. Ако преди време сте си разменили остри реплики с приятел/ката си и все още „се гледате накриво“, то бихте могли с чар и усмивка да го/я накарате да забрави. След като и Слънцето се премести в знака ви, няма да остане и сянка от мрачните преживелици.

 

Дева

 

Нови хора ще навлязат в траекторията ви, но запознанствата ще са от всякакъв характер. Дали и с кого се очертава вълнуваща любовна връзка ще ви подскаже интуицията. Наблюдавайте внимателно събитията, на които присъствате. Някои от тях ще са заредени със скрит смисъл, който трябва да разгадаете самостоятелно.

 

Везни

 

Събитията ще са разнообразни, но нееднозначни. Ако ги приемете с любопитство и чувство за хумор, нищо не би помрачило романтичните преживявания. В случай, че любимият човек пожелае за известно време да остане сам/а, не се противопоставяйте. Ще се окаже полезен период за размисъл над допуснатите грешки.

 

Скорпион

 

За всички е ясно, че сте сексапилни, проницателни, често мнителни и… влюбчиви. Не един и двама души ще привлекат вниманието ви през тази седмица и ще ви се прииска да се сближите с тях. Преценете последствията, всички „за“ и „против“ преди да предприемете активни действия, за които няма как да не носите отговорност.

 

Стрелец

 

Ако до този момент никой не е пленил сърцето ви или връзките ви винаги са били неуспешни, не си мислете, че това е окончателно и за винаги. През тази седмица настроението ви ще е ведро, а излъчването – харизматично. Условията за романтични преживявания са на лице, от вас се изисква само да се възползвате.

 

Козирог

 

За намиращите се във връзка предстои спокоен и пълноценен период. Ще усетите пълен синхрон между себе си и любимия човек, което ще ви сближи още повече. В случай, че все още не сте попаднали на подходяща партия, не съжалявайте и най-вече не позволявайте да ви „сватосват“. Ефектът ще е повече от лош.

 

Водолей

 

Стремежът към необичайни преживявания може да ви подтикне към рискови действия. Желанието да привлечете вниманието към себе си ще е толкова силно, че не е изключено на моменти да загубите чувство за мярка и да прекалите с ексцентричните прояви. Не е лошо да сте оригинални, стига да не преминете границите на позволеното и на добрия тон, което би отблъснало обекта на ухажването ви.

 

Риби

 

Не е изключено да останете с впечатлението, че някои хора се опитват да ви дразнят умишлено и безпричинно. Не се опитвайте да анализирате поведението им и не прехвърляйте причинените от тях неприятни емоции върху хората от близкото си обкръжение. Дистанцирайте се, осигурете си подходяща компания и не говорете за неприятните преживявания. Любимият човек ще ви разбере без излишни обяснения, а онзи/онази, който ви харесва ще намери начин да ви накара да се усмихнете.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия