Седмичен любовен хороскоп 11-17 юли

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-07-11 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 11-17 юли
Снимка: Pexels/Pavel Danilyuk

Овен

 

Позволете на интуицията да ви подскаже как да разнообразите любовния си живот. Ако обмислите внимателно проблемите, ще намерите решение. Най-лесният начин за преодоляване на разногласията е да не се инатите и да не игнорирате чуждото мнение.

 

Телец

 

Ще получите интересна информация, благодарение на която ще осъзнаете причините и смисъла на скорошни събития, засягащи личните отношения. Ще установите колко силни са чувствата на любимия човек към вас. Намерете подходящ начин да го/я уверите в своите.

 

Близнаци

 

Обстановката ще е спокойна. Няма да се наложи да се справяте с непреодолими проблеми. Организирайте графика си така, че да сте по-често насаме с любимия човек. Ако път все още не сте попаднали на „подходящата партия“, то не стойте у дома. Колкото повече общувате, толкова по-голяма е вероятността да попаднете във водовъртежа на любовната магия.

 

Рак

 

Емоционалното ви състояние ще е леко нестабилно и трудно ще се ориентирате в обстановката. Ако сте във връзка, опитайте се да я стабилизирате, да изчистите всички съмнения и причини за недоверие. За необвързаните не се очертават промени в личен план.

 

Лъв

 

Предстоят поредица запознанства, които ще оставят отпечатък в личния живот както на обвързаните, така и на необвързаните представители на вашия знак. Обвързаните подсъзнателно ще направят сравнение и ще установят колко стойностен е човекът, с когото споделят чувствата си. Необвързаните вероятно ще стартират нова романтична авантюра.

 

Дева

 

Любовта може да ви застигне в момента, в който най-малко я очаквате. Ще ви свари неподготвени, но пък любопитни. Няма спасение. Хвърляйте се смело в морето на романтиката и бъдете готови да експериментирате с нестандартен подход, който трайно ще привлече вниманието върху вас.

 

Везни

 

Реакциите на любимия човек може да ви накарат да се усъмните в чувствата му/й. Не се „филмирайте“ излишно. Говорете директно за съмненията си, ако искате да разберете какво се случва. И не забравяйте да се грижите старателно за външния си вид. Той/тя, трябва да осъзнае дори само с поглед, че не може без вас.

 

Скорпион

 

Контактите ще са интензивни и поне няколко нови запознанства бързо ще преминат в открит флирт. Ако искате да попаднете на мечтаната личност, не споделяйте тайните си и не критикувайте чуждите недостатъци.

 

Стрелец

 

Ако знаете какво искате, непременно ще го постигнете. Ако имате някакви специални претенции към половинката си, кажете му/й ги и наблюдавайте как ще реагира. След това ще знаете най-прекия път към целите си.

 

Козирог

 

Пълнолунието ще ви зареди с особен чар. Ако някой устойчиво е привлякъл вниманието ви, опитайте да се сближите с последователни и методични, но не и натрапчиви действия. Със сигурност ще го/я впечатлите, но не очаквайте да се хвърли в обятията ви още на първата минута. Периодът на ухажването не е за пропускане.

 

Водолей

 

Нестандартните ви действия и идеи ще предизвикат възхищение у всички, с които споделяте времето си. Ще се справите с повече от една заплетена ситуация, ако заложите на дар-словото си. Не прекалявайте с изблиците на суета, ако вече имате приятел/ка. Ще се отразят зле на доверието помежду ви.

 

Риби

 

Вроденото ви обаяние ще отвори всички врати, ще вдигне всички бариени и ще ви помогне да постигнете своето. Научете се да приемате комплиментите като нещо заслужено и да отговаряте на закачките без притеснение. Не мислете за миналото и не обръщайте внимание на слухове, които умишлено ви споделят.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Геориева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия