3 зодии, които натоварват партньора си

Вижте кои са те

2022-07-14 18:00:00
3 зодии, които натоварват партньора си
Снимка: Pexels/ MART PRODUCTION

Ако имате връзка с определени личности, просто може често да сте много натоварени. Има хора, които са чувствителни, обиждат се лесно, приемат всичко навътре, имат много високи изисквания за партньора и понякога драматизират във връзките. Те са емоционални, отношенията с тях са предизвикателство и ще ви изтощят. Ето кои зодии са такива, според "Pink Villa".

 


Риби

 

Проблемът с тези зодии е, че те винаги очакват най-лошото, предвиждат, че нещо лошо ще се случи и се подготвят за най-лошия сценарий. Просто са такива - мнителни. Рядко мислят оптимистично. Дори да го направят, после веднага развалят мнението си. Трудно им е да мислят положително за връзките и да се отдадат напълно на любовта. Мечтаят за романтика и голяма любов, но все мислят, че са лъгани или някой ще ги предаде. Емоционални, чувствителни и раними са. На партньора му е трудно да се справя с емоциите и настроенията на Рибите.

 

Рак

 

Други зодии, които са доста чувствителни и раними. Копнеят за голямата любов и семейство, когато са във връзка - стават много властни и обсебени от партньора. Ако наистина ги е грижа за някого, реагират изключително емоционално, драматизират, вманиачават се, приемат всичко лично. Грижовни са и дават любов, но в замяна искат цялото внимание да е насочено върху тях. Партньорът им започва да се натоварва и стресира от тяхното поведение, от изискванията им, от понякога неадекватните им реакции. 

 

Дева

 

Девите са сериозни и отговорни партньори, може да разчитате на тях. Понякога изглеждат прекалено дистанцирани и студени, именно това е проблемът. Никога не може да ги опознаете напълно и да разберете какво може да ги накара да избухнат или какво ги наранява много. Дори да не го показват, те са изключително чувствителни. Особено във връзките. Много често на несъгласни с партньора, обичат да спорят и да го убеждават в нещо. Това изтощава доста половинката и тя се предава, за да не спори повече. Девите често изпробват търпението на партньора.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия