Седмичен любовен хороскоп 4-10 юли

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-07-04 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 4-10 юли
Снимка: Pexels/hitesh choudhary

Овен

 

Контактите ще са интензивни, то предимно с приятели, познати, съученици или колеги. Техните преживявания ще са ви интересни, ще успеете да се сдобрите с хора, с които сте били в лоши отношения. По време на пътуване, на пикник, на публично мероприятие ще се запознаете с нови хора и не е изключено да попаднете на новата си любов. Ако пък вече сте създали поредната виртуална връзка, тя може да премине на реално ниво.

 

Телец

 

Романтичните отношения ще са ведри и непомрачими. Ще разполагате с достатъчно време за удовлетворяване както на собствените си, така и на неговите/нейните хрумвания и капризи. Дори да сте имали някакви различия в мнението, предизвикващи остри сблъсъци, обстановката ще е толкова спокойна, че ще ги забравите за винаги.

 

Близнаци

 

Спонтанната ви идея да промените външния си вид ще се окаже изключително вървежна. Ще привлечете вниманието към себе си и личности, които до момента не са ви забелязвали (или са се правели, че не ви забелязват) ще проявят устойчив интерес към вас. Как ще продължи „сюжетът“ зависи изцяло от вас, така че преценете какво искате и действайте смело.

 

Рак

 

Отдайте се изцяло на духовните си предпочитания. Намерете време за удовлетворяване на интелектуалните си интереси и прилагане на духовни практики като йога, медитация, музикален релакс. Стремете се към постигане на хармония със самите себе си. Успеете ли, ще повишите нивото на отношенията си от всякакъв характер, включително и романтичните. Намирането на общ език с любимия или предпочитан човек ще е по-лесно от детска игра.

 

Лъв

 

Стремежът ви към нови впечатления ще се усили неимоверно. Организирайте си някакво кратко пътуване към място, което никога не сте посещавали. Ще стимулира усещането ви за вътрешна свобода. През втората половина на седмицата вероятно ще ви поканят на приятелски купон или пикник сред природата. Възползвайте се задължително. Повечето участници в компанията ще са непознати, емоциите ще са незабравими, а поне един от присъстващите трайно ще привлече вниманието ви. По-интересното от всичко, обаче, е че симпатиите ще са взаимни.

 

Дева

 

След леко неприятен, но неизбежен разговор с любимия човек ще си отговорите на въпроси, които отдавна ви тревожат. Ще установите няколко истини и едната от тях е, че подсказките на интуицията ви са били правилни. Ако се налага да вземете важно решение, отнасящо се до връзката ви, сега е моментът да го направите.

 

Везни

 

Най-вероятно ще се наложи да предприемете пътуване на далечно разстояние. Тъй като ще е продължително, контактите по пътя ще са разнообразни, а изненадите в повечето случаи ще са приятни. Хората, навлизащи в орбитата ви ще са интересни и между вас ще се установят трайни връзки. Рано е да се каже дали ще бъдат предимно приятелски или ще преминат на по-лично ниво.

 

Скорпион

 

Всеизвестно е, че представителите на вашия знак са най-загадъчните и най-страстните, а през тази седмица ще го докажете за пореден път. Стремежът ви към горещи емоции ще е по-силен от всякога. В по-благоприятна позиция са намиращите се във връзка, защото ще докажат с думи и действия непоколебимата си любов към половинката. Що се отнася до „самотните сърца“, вероятността да попаднат на човек, отговарящ на високите им изисквания не е за подценяване.

 

Стрелец

 

Неочаквано дори за самите себе си ще откриете, че без усилия можете да разговаряте на всякакви теми с любимия човек. Лесно ще преодолеете различията в мнението, предизвикващи разправии. Отношенията ви видимо ще се променят в положителна посока. Ако пък от доста време сте заедно, не е изключено да вземете окончателно важното решение, че е настъпил моментът, в който трябва да заживеете на семеен принцип.

 

Козирог

 

Предстоят непредвидени срещи, последвани от обещаващи страстни и интензивни любовни преживявания. Не е изключено наслаждавайки се на настоящето да ви връхлетят спомени от миналото. Би било голяма грешка да сравнявате обекта на текущата си връзка с тези от предишните. Живейте „за момента“ и забравете за старите неприятности.

 

Водолей

 

Любовта ще витае буквално във въздуха около вас, ще зарежда с ентусиазъм и вас, и приятел/ката ви. Що се отнася до необвързаните, ще срещнат повече от една вълнуваща личност и проблемът им ще е, че ще им е трудно да изберат най-подходящата. Ще се улесните, ако си припомните с кого къде сте се срещнали. Спрете се на човека, с когото сте се запознали на най-любимото си място.

 

Риби

 

Ако към момента периодически сте преживявали моменти на неразбиране с любимия човек, то изненадваща случка, която ще постави и двама ви в критична ситуация, ще ви помогне да избистрите разбиранията си. Ще откриете еднаквостите, ще загърбите различията и ще промените кардинално общото си ежедневие по начин, който се харесва и на двама ви.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия