Любовен хороскоп за лято 2022

Вижте какво ви чака, според зодията

2022-06-24 18:00:00
Любовен хороскоп за лято 2022
Снимка: Pixabay/tigertravel

Лятото е тук и ни чакат горещи емоции! Сега настроението е по-добро, вълнуваме се за предстоящите морски и планински почивки, радваме се на веселите вечери в парка или с коктейл в ръка с приятелите и просто магията е във въздуха! Лятото е идеален сезон за любов, романтика, страст и нова тръпка. Ето какво да очаква всяка зодия в любовта, според британския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Много от връзките им се насочват в различна посока през това лято. Хората се променят, ситуациите се променят, начинът на живот се променя, приоритетите вече се различават и всеки си има различни ценности. Нека оставят това да се случи, всичко е наред. Хората идват и си отиват. Във връзките с най-близките, трябва да се уверят, че си дават достатъчно свобода и пространство за растеж. Преминават през различни промени с партньора - да си ги споделят, но да си оставят време, в което да не са постоянно заедно. Да видят в кои неща си пасват и кои големи събития очакват заедно. Необвързаните Овни може да са привлечени от земен знак - Козирог, Телец или Дева.

 

Телец

 

На фокус са завършек, осъзнаване за какво е послужила определена връзка и премахване от токсични, сложни ситуации, които вече не носят ползи. Телците си тръгват от лошото това лято, включително от неподходящи хора, и това ще има позитивен ефект, дори върху добрите хора, които остават в живота им. Не осъзнават колко изтощаващи са някои от връзките им, когато ги премахнат, ще могат да вложат време и енергия в хора, които наистина си заслужават. Необвързаните Телци ще са привлечени от въздушен знак - Близнаци, Везни или Водолей.

 

Близнаци

 

Работното място или място, на което ходят на курс или за да учат, ще се окаже мястото, където могат да намерят нова любов. Вероятно това ще е амбициозен огнен знак - Овен, Лъв или Стрелец. Близнаците търсят партньор за цял живот, а не просто забивка. Искат някой, който им е равен; който може да ги вдъхновява и предизвиква. Обвързаните ще си помагат с партньора, ще се подкрепят. Близнаците усещат помощ и подкрепа и от други близки. Лятото е време за повишение, пътувания, растеж, разширяване на хоризонтите, дори смяна на местожителството.

 

Рак

 

Усещат вакуум в любовния си живот. Там цари застоялост, еднообразие, скука и това побърква Раците. Имат нужда от промяна, прогрес, действие, отдаденост, стимул. Нека направят така, че всичко това да се случи. Трябва да променят нагласата си, начина си на мислене, за да променят и живота си. Да се поставят на мястото на другите. Ще стигнат до прозренията, които трябва, за да решат проблемите във връзката. Необвързаните ще са привлечени от мечтателни, креативни, интуитивни Риби.

 

Лъв

 

Период, който ще е като сбъдната мечта или с други думи - наистина любовно лято! Нека не пропиляват късмета си, нека осъзнаят кого и какво наистина искат, и да го преследват! Ако действат, Вселената ще им помогне и ще им донесе това, което желаят. Време да поканят някого на среща за първи път, да предложат брак, да преминат на следващо ниво във връзката, да създадат приказни отношения. Нека водят партньора и ще видят промяната, която искат. Необвързаните ще са привлечени от воден знак - Рак, Скорпион или Риби.

 

Дева

 

Позитивен сезон и чудесен, красив летен романс за тях! Може дори и повече. Ще пътуват в чужбина, може да почиват на тропическа дестинация и ваканцията им ще е незабравима. Ако имат възможност за пътуване, да не я пропускат. Страхотни неща ще се случат в любовния им живот, когато са далеч от дома. Нека имат вяра и да бъдат уверени в себе си - заслужават най-доброто. Необвързаните ще си харесат представител на зодия Лъв - противоположностите се привличат!

 

Везни

 

Изкушенията, сексът, еротиката, експериментите в тази сфера - това е на фокус за тях през сезона. Горещ и страстен период. Ще искат да играят на сигурно, да са добри и мили, но няма винаги да им се получава. Големи романтици са, ще имат много обожатели и съответно - много изкушения. Но нека не провалят шанса си със специален човек, заради нещо мимолетно или заради тръпката. Нека постъпят правилно и ще бъдат възнаградени. Необвързаните ще са привлечени от напрегнат и замислен Козирог.

 

Скорпион

 

Могат да бъдат наистина опасни личности, особено в романтичната сфера. Те са напрегнати, потайни, ревниви и невероятно харизматични. Хората биват омагьосани от тях и само Скорпионите решават какво следва. Може да срещнат сродната си душа това лято! Това ще е въздушен знак - Близнаци, Везни или Водолей. Човек, който ще е могъщ, независим и уверен в себе си, точно като тях. И няма да им се подчини, да се поддаде на влиянието им. Това ще е голяма битка, страстна и чакана с нетърпение от Скорпионите. Ако са обвързани, да не забравят да намерят баланса между силата и контрола във връзката си. Нека се уверят, че партньорът им се чувства ценен, нужен и желан, както и че самите те се чувстват така.

 

Стрелец

 

По природа са страхотни флиртаджии и много им харесва тръпката от преследването. Ще искат да са на шумни места, с готини компании, на страхотни събития и ще открият къде е най-забавно. Ще са палави, игриви, ще обират погледите, ще си изкарват страхотно и ще се наслаждават на компанията на нови хора. Представител на другите огнени знаци Овен или Лъв, или пък Стрелец, като тях, ще е идеалният партньор за това лято. Ако са във връзка, да внимават с изкушенията, понякога правят грешки...

 

Козирог

 

През това лято ще осъзнаят какво им е необходимо в любовния живот и какво е поведението им в тази област. Ще разберат кога си пречат сами, кога саботират нещо наистина хубаво и как позволяват на това, че са несигурни да им пречи в отношенията с околните. Уморени са от това. Нека го оставят в миналото и да се променят. Всичко ще се подобри, когато поработят върху себе си. Необвързаните Козирози ще бъдат привбеени от въздушен знак - Близнаци, Везни или Водолей.

 

Водолей

 

Ще усетят, че някои връзки скоро ще приключат и са изпълнини мисията си в живота им. Това не е лошо. Нека позволят на нещата да си отидат. Някои хора ще са с тях за цял живот, други просто за определен период. Донякъде, този край ще дойде, защото и самите Водолеи се променят. Вече се чувстват по-комфортно в кожата си, щастливи са, гордеят се със силните си страни, доволни са от това, че са уникални. Чакат ги много промени, нека им позволят да се случат. Близките ще им помогнат да подобрят някои от важите отношения с други хора, които остават в живота им. Необвързаните ще бъдат привлечени от Скорпион.

 

Риби

 

В любовния им живот ще има илюзия, мистерия, тайни и интриги през това лято. Могат да започнат много страстна връзка, но такава, за която малко хора ще знаят. Дори може напълно да я пазят в тайна. Самите те ще научат тайни, свързани с любовния им живот и връзката, както и тайни на хора, които са им близки. Ще се сблъскват със своите истини, ще се изправят пред себе си. Нека бъдат безстрашни. Истината ще повлияе добре на възгледите им за любовта. Необвързаните Риби ще бъдат привлечени от мечтателен Рак.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия