Венера в Близнаци - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

2022-06-22 18:00:00
Венера в Близнаци - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay/Pexels

Планетата на любовта и романтиката Венера влиза в знака на Близнаци на 22-и юни и ще остане там до 17-и юли. Това значи, че започваме да общуваме повече, да търсим ментална стимулация и да се учим от партньора. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Pop Sugar".

 


Овен

 

Време да пишат любовни писма. Сега комуникацията е на фокус, търсят общото с партньора. Ще искат да общуват повече с него, да изразяват себе си. Нека не се притесняват да споделят с него това, което им е на сърце. За необвързаните - страхотно време за срещи.

 

Телец

 

Да помислят кое наистина има значение за тях. Ще разсъждават върху ценностите си и същността си, ще видят дали ценят себе си. Ако се пренебрегвали някои разногласия с партньора, сега е време да поговорят и разрешат проблемите. Когато защитават ценностите си, те се влюбват сами в себе си. Нека кажат какво искат и да споделят какво им е необходимо.

 

Близнаци

 

Техният сезон приключи току-що, но отново всички погледи ще са вперени в тях. Ако са необвързани, сега по-лесно ще привличат околните и ще флиртуват. Сега не е време да се крият и да не показват блясъка си. Нека се фокусират над собствените си необходимости. Да се уверят, че получават вниманието и енергията, които заслужават, от връзките си.

 

Рак

 

Жадуват за повече време, което да прекарат сами. Появяват се стари рани от миналото и Раците трябва да си изяснят нещата. Имат нужда от завършек и от това да пуснат нещо да си отиде. Може да решат да приключат с нездравословен навик, касаещ връзките или да усетят, че просто трябва да прекарват повече време сами. Ако са обвързани, може да трябва да потърсят духовната връзка с партньора. Период, в който да пуснат миналото и да се излекуват. Може да медитират, да пишат в дневник, така ще се освободят и промяната ще дойде.

 

Лъв

 

Венера в Близнаци им напомня, че любовта и връзките са всичко за тях. Приятелите или социалната им среда може да ги доведат до единствения - този, който винаги са търсили. Технологиите и иновациите са на фокус през периода. Ако преди не са приемали онлайн приложенията за запознанства, сега може да се обърнат към тях. Нека опитат нещо ново и се освободят от старите навици. Ако са обвързани, прекрасен период да се виждат с повече хора и да си правят срещи по двойки.

 

Дева

 

Девите са срамежливи, но да се подготвят за нещо - ще привличат много внимание. Другите ще ги забелязват. Чака ги много късмет в кариерата и дори може именно чрез професията да намерят своя специален човек. Гордеят се с работата си и започват повече да ценят себе си. Имат повече увереност, което се забелязва от околните и се харесва.

 

Везни

 

Да помислят какви са вижданията им, свързани с любовта. Как би изглеждал животът им с любимия човек, за когото мечтаят? Ако са обвързани, перфектно време да поемат повече рискове и да се отдадат на приключения с половинката. Може да опитат нещо ново в спалнята, да си правят повече романтични вечери или да се занимават с нова дейност, ново хоби. Размяната на знание е нещо, което много им допада през периода. Необвързаните може нощем да се отдадат на чатове за смисъла на живота със специален човек.

 

Скорпион

 

Не се страхуват да се потопят в дълбокото. Жадуват за интимност. Сексуалният им живот се подобрява значително, но те копнеият и за емоционална връзка. Може най-накрая да се чувстват достатъчно комфортно и в безопасност с човека до тях, и да успеят да му споделят повече за страховете си и болката от миналото. Тази смелост да споделят тайни и лични неща няма да остане незабелязана. Тя ще заздрави още повече връзката. Време е да изследват вътрешния свят на човека до тях и неговите еротични желания. Да не се притесняват да споделят и своите.

 

Стрелец

 

Ще усещат повече мир и радост през периода. Няма да има проблеми в рая за тях. Обвързаните Стрелци ще се радват на повече хармония във връзката. Добър период за заздравяване на отношенията. Необвързаните ще имат много късмет. Чудесно време да си намерят по-сериозен партньор.

 

Козирог

 

Малките неща са най-важни. Те жадуват за повече практичност във връзките, дори да са много влюбени. Венера в Близнаци им показва, че дори ежедневието и рутината могат да бъдат секси и романтични. Намират баланс в дома/семейния живот и това им действа лечебно. Ще им е много забавно дори само да пазаруват с партньора или да тичат в парка сутрин. Ако са необвързани, може да намерят любовта на неочаквано място - работата, фитнеса, магазина до дома им.

 

Водолей

 

Време е да се отдадат на щастието. Ако са във връзка, периодът е чудесен да планират повече романтични срещи и вечери заедно. Нека те да включват и нещо креативно, общо хоби - рисуване, играене на голф и т.н. Ако търсят любовта, ходенето по срещи ще е на фокус. Звездите са благосклонни към тях, но трябва да се отворят към намирането на любов. Нека покажат, че се готови за това, като си направят профил в сайт за запознанства или помолят приятел да ги уреди с някого.

 

Риби

 

Уязвимостта винаги е нещо, което много ги привлича в любовните отношения. Венера в Близнаци им напомня, че копнеят за дълбочина във връзките. Искат партньора да се разкрие напълно пред тях, да се потопят във вътрешния му свят. На фокус ще са сигурността, безопасността и някои семейни проблеми. Ако излизат с някого отскоро, сега е времето да го представят на семейството или пък да се пренесат да живеят заедно с него.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия