3 зодии, които ще имат любовно лято

Ето кои са те

2022-06-23 18:00:00
3 зодии, които ще имат любовно лято
Снимка: Pexels/Asad Photo Maldives

Слънцето изгря, училището и лекциите приключват за някои, дните са по-дълги, горещи и забавни. Всичко това значи, че лятото е тук и е време за приключения! Вълнението расте у всички зодии, но за някои от тях летния сезон ще е наистина магичен, що се касае до любовта. Чакат ги много романтика, страст, тръпка и прекрасни емоции. Вижте кои са късметлиите, според "Elite Daily".

 


Рак

 

Въпреки че са водни зодии, техният сезон отбелязва именно настъпването на лятото и огненото, горещо време от годината! В края на юни и първите 20 дни на юли всичко ще се върти около тях! На фокус е тяхната идентичност, ще помислят кои са, но ще обърнат внимание и на връзките си с другите - особено на 28-и юни, когато има пълнолуние в Козирог. Трябва да се научат как да се грижат за другите, без да пренебрегват собствените си нужди. Нека помислят и оценят какво им носят връзките. Заслужават да получават това, което дават и това лято е перфектното време да осъзнаят това, и да направят така, че да се случи.

 

Козирог

 

Романтичните връзки излизат на фокус при тези зодии с настъпването на лятото. За тях винаги приоритети са били самодисциплината и постигането на цели, мечти. Затова, отначало ще им е странно, че обръщат толкова внимание на връзките. Но това лято е идеалното време да се фокусират над тази сфера. Нека поразсъждават над това как и дали позволяват на другите да им помагат и да ги подкрепят. Козирозите често потискат емоциите си и се показват като стоици. Нека през този сезон да си позволят да бъдат уязвими с партньора и да говорят за своите чувства и емоции. Не е нужно всеки път да се показват като издръжливи и корави, особено пред любимия човек.

 


Риби

 

Интимността и креативното изразяване са на фокус при Рибите, когато лятото започва. Те веднага ще усетят нова, свежа, вълнуваща енергия, която им носи топлият сезон. За тях е най-вероятно през следващите да се насладят на горещ летен флирт. Може дори да се превърне в забавна, страстна връзка, и дори да не продължи вечно или дълго, те определено ще ѝ се зарадват много. Нека си позволят да приемат забавлението, сладката част от връзките - в която просто опознават някого и се наслаждават на момента, без да имат някакви очаквания и да мислят за бъдещето. Заслужават и такива преживявания. Хубавото е, че ще успеят да провеждат дълбоки разговори с този човек и да са истински интимни с него.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия