Седмичен любовен хороскоп 20 - 26 юни

Ето какво ви очаква в любовта

2022-06-20 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 20 - 26 юни
Снимка: Pixabay/pasja

Овен

 

Намалете темпото и се въздържайте от прояви на агресия. Истината е, че не всички могат да поддържат вашия ритъм. По-добре се придържайте към темпото на половинката си. Любимият човек ще се почувства щастлив/а, виждайки че правите нещо за него/нея.

 

Телец

 

Проявете инициатива. Ако все още не сте попаднали на подходящ обект, с който да споделите любовта си, не стойте и не чакайте „принца на белия кон“, следвайте въображението си. Ще ви подскаже правилния избор. Ако пък сте обвързани, избягвайте пристъпите на ревност.

 

Близнаци

 

Никак няма да ви е трудно да спечелите нечие сърце, особено след като Венера навлезе във вашия знак. Проблемите идват от прекалената общителност, стремеж към разнообразие и неумението ви да задържите до себе си поредния избраник/ница. Никой не обича да бъде пренебрегван, което означава, че трябва да се замислите над поведението си.

 

Рак

 

За любвеобилни, романтични и добронамерени хора като вас не е проблем да създадат вълнуваща връзка и да я запазят, а Лятното Слънцестоене ще ви зареди с още чар и енергия. Единственият ви проблем е, че често прекалявате с мнението за себе си и изискванията към другия. Любов, лишена от искреност, завършва с разочарование и раздяла.

 

Лъв

 

Привлекателни сте, благородни, широкоскроени, но на моменти твърде суетни и склонни към прояви на егоизъм. Точно тези качества са изключително вредни за връзката ви и най-честата причина за раздяла. Проявете интерес към мнението и проблемите на любимия човек. Отношенията ви рязко ще се подобрят.

 

Дева

 

Основният проблем, който обикновено предизвиква любовни несполуки и вреди на връзките ви, са пристъпите на неувереност и ниско самочувствие. Умни сте, оригинални, забавни и прекалено самокритични. Ако искате да знаете нещо повече за себе си, то попитайте любимия човек. Неговата/нейната оценка ще е далеч по-ласкава, но и по-реална от вашата.

 

Везни

 

Комбинацията между привлекателност, доверчивост и неувереност често ви вкарва в сложни ситуации. Хората без никакво смущение решават да се възползват от добрината и да ви манипулират. Приемете го като начин за проверка на чувствата. Който ви обича, ще е искрен с вас.

 

Скорпион

 

Научете се да прощавате на любимия човек за дребните пропуски и грешки. Когато сте мнителни, ставате ревниви, а след това и отмъстителни. Не превръщайте връзката си във война за надмощие.

 

Стрелец

 

Хубаво е да сте самостоятелни, но не и да сте си самодостатъчни. Не игнорирайте опитите и желанието на любимия човек да ви опознае по-задълбочено. Истинската любов предполага доверие и откровеност.

 

Козирог

 

Фактът, че рядко скъсявате дистанцията с когото и да било ви предпазва от разочарования, но и от близост с човека, на когото сте посветили любовта си. Ако приятел/ката ви разкрива пред вас искрените си чувства, направете го и вие. Само тогава ще усетите какво значи „взаимност“.

 

Водолей

 

Обикновено изисквате от половинката си да играе няколко роли: на приятел, на партньор, дори на изповедник. Естествено е да имате нужда от човек, който ви разбира, но ако сте прекалено взискателни той/тя ще се почувства объркан/а, неуверен/а, неподходящ/а и без колебание ще ви обърне гръб.

 

Риби

 

Истинската любов ще намерите, следвайки интуицията си, а не препоръките на приятелите, съседите и съучениците и техния опит, който при това не винаги е бил успешен. Не пренебрегвайте собствените си предпочитания, за да угодите на любимия човек. Този подход е абсолютно погрешен. Много по-романтично е да ги съчетаете и реализирате заедно.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия