3 зодии, които ронят фалшиви сълзи, за да спечелят спора с партньора

Ето кои са те

2022-07-08 18:00:00
3 зодии, които ронят фалшиви сълзи, за да спечелят спора с партньора
Снимка: Pexels/Liza Summer

Тези зодии просто знаят как да получат това, което искат от гаджето. Те могат да драматизират, преувеличават и ще ви накарат да изпитате състрадание към тях. При спор се разплакват нарочно, за да ги съжали партньорът и да им угоди. Така винаги става това, което те желаят. И печелят. Вижте кои са, според "Pink Villa".

 


Водолей

 

Водолеите не обичат да прекарват прекалено много време в горещи спорове и да се карат дълго с половинката. Биха измислили как да прекарат ценно време с нея, вместо само да се ядосват. Така че, когато настъпи караница и тя се проточва, тези зодии използват логиката и ясната комуникация, за да приключат нещата. Но, ако това не проработи, те се насочваг към тази хитринка - да симулират сълзи и да се престорят, че са много разстроени. Така партньорът започва да се чувства виновен и му става мъчно. Водолеите все едно са емоционално наранени и партньорът отстъпва.

 

Лъв

 

Някои зодии просто имат непреодолимата нужда абсолютно винаги да са прави. И трябва да става само каквото те решат. Лъвовете са сред тях. Те са лидери, горделиви и не могат да понесат да загубят спор с любимия човек. Когато виждат, че не са съвсем прави и караницата не се развива в тяхна полза, тези зодии започват да плачат, като сълзите им понякога са фалшиви. Просто не намират друг начин да постигнат своето. Така бързо печелят симпатия и състрадание. И партньорът се грижи за тях, и им се извинява, вместо Лъвовете да признаят, че са сгрешили.

 

Скорпион

 

Изключително добри манипулатори са. Знаят как да накарат партньорът да върши това, което те искат, без да изглежда, че го командват. Ако гаджето им е чувствително и уязвимо, Скорпионите започват да плачат, дори да не е искерно, когато спорът се разгорещи. Те не понасят някой да им противоречи или да не ги признава за прави. Инати са и няма да отстъпят. Ще получат желаното. Ронят крокодилски сълзи, когато караницата е голяма - за да я прекратят и да бъдат признати за прави.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 година

na kogo e nujno tova ????


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия