Седмичен любовен хороскоп 13-19 юни

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-06-13 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 13-19 юни
Снимка: Pexels/Daria Shevtsova

Овен

 

Странни събития, на които ще присъствате ще ви накарат да се замислите за качеството на връзката си. С кристална яснота ще установите какво е важно за вас, какво за любимия човек и какво би подобрило отношенията ви като цяло. Единственото, което ви остава да направите е да споделите прозренията си с половинката и да синхронизирате действията си в правилната посока.

 

Телец

 

Осигурете свобода на действията и решенията както на себе си, така и на любимия човек. Дайте си малко „почивка“ един от друг. Ще ви се отрази тонизиращо. В случай, че все още не сте открили личността на живота си, то най-вероятно любовната изненада ще ви застигне със скоростта на светлината и силата на цунами.

 

Близнаци

 

Меркурий ще навлезе във вашия знак и присъствието му там ще се отрази на настроението. Вътрешните ви страхове ще са по-силни от обикновено. Ще ви е нужна емоционална подкрепа. Споделете ги с любимия човек и се доверете на твърденията му/й. Предстоят промени, които ще ви е по-лесно да осъзнаете и възприемете, ако не сте сами.

 

Рак

 

Пристъпите на ревност и собственическо отношение ще избликват в различни моменти както от вас, така и от страна на любимия човек. Трудно е да се каже дали те ще са отражение на действията помежду ви или самостоятелен порив, но при всички случаи ще са вредни. Усетите ли, че сте готови с един замах да разрушите всичко постигнато в любовната сфера, създайте си заетост. Колкото сте по-ангажирани, толкова е по-малка вероятността да предприемете необратимо-вредни действия.

 

Лъв

 

Настроението ви ще е нестабилно, обстоятелствата – променливи и ще ви подтикват да покажете най-лошите си черти. Ако ви се иска да сте по-дълго време в компанията на любимия човек, то опитайте се да му/й отстъпите инициативата. Не го ли направите, ще „изпуснете духа от бутилката“ и в пристъп на емоции може да изречете дума, която да взриви връзката ви.

 

Дева

 

Ще се окажете въвлечени във водовъртежа на събитията, независимо дали го желаете или не. Ще си помогнете много, ако внимателно наблюдавате какво се случва. Със сигурност ще доловите романтичните сигнали, които ще ви изпращат от няколко посоки. Единствената ви задача ще е да решите не дали на отговорите, а на кого и как.

 

Везни

 

Срещите ще са интензивни, но за съжаление в повечето случаи с хора, които не са ви особено приятни. Осигурявайте си достатъчно лично време при такива обстоятелства, за да не прехвърлите проблемите „от болната глава – на здравата“. С други думи казано, за да не си го изкарате на когото не трябва и да не насочите лошото настроение към любимия човек, който няма нищо общо с причините за появата му.

 

Скорпион

 

Почти неусетно напрежението между вас и любимия човек ще започне да се повишава. Не изчаквайте да се стигне до положението, в което „дребните камъчета обръщат колата“. Проявете инициатива, започнете трудния разговор, изяснете причините за разногласията. Не само ще спасите връзката си, но и ще установите, че темите, които ви сближават са много повече от тези, които ви разделят.

 

Стрелец

 

Пълнолунието във вашия знак ще ви помогне да стигнете до окончателни заключения по доста въпроси, засягащи личните ви отношения. Любимият човек може да ви припомни някои ваши прегрешения и случки, които са помрачили връзката ви. Ако любовта ви към него/нея е искрена, поемете отговорността, признайте грешките и се извинете. Ще оставите неприятностите в миналото с един замах.

 

Козирог

 

Излъчването ви ще е силно и ще привличате вниманието към себе си като магнит. Възползвайте се, ако все още сте в групата на „свободните сърца“ и не се поддавайте на изкушението да се хвърлите в поредната любовна авантюра, ако вече сте намерили подходящия партньор. Преживяването в началото може да е впечатляващо, но ще завърши с разочарование.

 

Водолей

 

Въздържайте се от импровизации, засягащи любовните ви отношения. Резултатите ще се разминат с очакванията ви и ще създадат сериозни проблеми. Може да станете обект на клюки, да ви въвлекат в интрига и докато се усетите приятел/ката ви да е необратимо далече, а вие дълбоко да съжалявате за проявената непредпазливост.

 

Риби

 

Отношенията ви с любимия човек ще са пределно ясни и разбираеми. Колкото по-често и по-дълго сте заедно, толкова по-добре ще се чувствате, така че възползвайте се от всяка възможност. Що се отнася до необвързаните, любовни емоции няма да липсват, но създаването на сериозна връзка е малко вероятно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия