Седмичен любовен хороскоп 28 март - 3 април

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-03-28 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 28 март - 3 април
Снимка: Pixabay/SamuelStone

Овен

 

Отношенията с любимия човек ще са проблемни и изпълнени с недоверие. Интуицията може да ви подсказва, че връзката е към своя край, но дълбоко в себе си все още не сте готови за раздяла. Ако човек от обичайното ви обкръжение има желание да се сближи с вас, струва си да опитате. В края на седмицата ще знаете кой е правилният вариант.

 

Телец

 

Наблюдавайте настроението на половинката си и, ако установите, че е прекалено раздразнителен/а, неуверен/а, опитайте се да установите причините. Със сигурност ще има нужда от съчувствието и утешението ви, а вас ни най-малко няма да ви затрудни да проявите разбиране. Може съвсем леко да ви изтощи емоционално, обаче. Не се оплаквайте. В края на седмицата той/тя ще изрази по подходящ начин чувствата си към вас.

 

Близнаци

 

Постъпка на любимия човек ще ви накара да се усъмните в искреността му/й. Може да дочуете телефонен разговор или да видите действие, с което прави едно, а на вас обяснява съвсем друго. Не обсъждайте, докато съмненията ви не се потвърдят. Когато се случи, започнете разговор, който няма да е приятен, но ще ви позволи да си изградите окончателна концепция за отношенията ви.

 

Рак

 

Човек от миналото отново ще се появи на хоризонта и ще възпламени старите страсти. Хамлетовския въпрос ще изглежда като: да отида или да не отида на среща? Любопитството към настоящето и страхът от бъдещето ще се редуват. Мислете за емоционалното си състояние в перспектива, независимо дали сте във връзка или не.

 

Лъв

 

Черти на любимия човек, на които до момента не сте обръщали внимание, изведнъж може да започнат непреодолимо да ви дразнят. Преди да го/я атакувате с остри критики, помислете за миг и за себе си. Всеизвестно е, че никой не е идеален, така че ако не искате да загубите онова, което имате, опитайте се да „успокоите топката“.

 

Дева

 

Гордостта ви и умението да прощавате може да влязат в конфронтация. Ако установите, че любимият човек ви провокира просто, за да изпробва търпението ви, може да избегнете „забранените теми“ и предотвратите раздялата. Установите ли, обаче, че поддържа успоредна връзка, със сигурност ще му/й „затръшнете вратата под носа“.

 

Везни

 

Едно от неоценимите ви качества е, че умеете да запазвате спокойствие тогава, когато напрежението видимо се покачва. Ще се наложи да заложите на него повече от веднъж през тази седмица, но за това пък половинката ви ще го оцени по достойнство. Благодарение на намесата ви ще се справи с натрупаните проблеми, след което ще ви зарадва с приятна изненада.

 

Скорпион

 

Бихте могли да я наречете „седмица на кипящите страсти“. Не е изключено да прекратите една връзка и още същия ден да поставите началото на следващата. Да, вие сте хазартни, обичате разнообразието, но във ваш интерес е да сте по-предпазливи спрямо непознати или хора, които познавате от скоро. Ще си спестите евентуални разочарования.

 

Стрелец

 

Оригиналните идеи просто ще извират в съзнанието ви. Желанието да ги споделите и стремежът незабавно да ги реализирате може да ви направи твърде настоятелни. Не атакувайте непрекъснато любимия човек с предложения. Ще го/я уплашите и ще се дистанцира. Вместо това, намалете романтичните срещи и разнообразете ежедневието си с контактите от социалните мрежи.

 

Козирог

 

Че сте очарователни е ясно, но понякога сте твърде сериозни. Не се задълбочавайте излишно. Светските разговори могат да са приятни и да доставят удоволствие дори да са на съвсем обикновени теми. Редувайте реалните срещи с виртуални закачки и ще си осигурите поток от положителни емоции.

 

Водолей

 

Разговорите с любимия човек ще са някак неясни, двусмислени и ще ви изпълват със съмнения. От една страна не искате да го/я загубите, от друга се чувствате засегнати на тема „самочувствие“. Опитайте се да ограничите за известно време срещите без да давате обяснение за поведението си. След четвъртък обстоятелствата рязко ще се променят и отговорите на сложните въпроси ще ви застигнат от само себе си.

 

Риби

 

Отношенията ви от всякакъв характер ще са почти като идилия. Не само романтичните, но и тези с приятелите, съучениците, съотборниците ще са източник на приятни емоции и вълнуващи преживявания. Бъдете внимателни, обаче, и не ги смесвайте. Преминете ли която и да било от границите, ефектът ще е изненадващ и не особено привлекателен.

 

Хороскопът ви е изготвен от  П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия