Седмичен любовен хороскоп 3-9 януари

Ето какво ви очаква в любовта

2022-01-04 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 3-9 януари
Снимка: Pixabay

Овен

 

Настроението ви ще е по-сантиментално от обикновено, но ще сте и по-мнителни. Може да си спомните разни разправии с любимия човек, случили се преди време и да се ядосате. Преди да изречете думи, за които да съжалявате, помислете заслужава ли си… Та нали миналата година твърдо се бяхте зарекли да започнете тази „на чисто“.

 

Телец

 

След толкова много празници, фойерверки и вълнения най-вероятно през тази седмица ще ви е ужасно, ужасно скучно. Със сигурност повече от веднъж ще ви хрумне мисълта за нова или успоредна връзка. Не забравяйте, че който се опитва да седи на два стола обикновено пада на земята.

 

Близнаци

 

Каквото и да ви каже любимият човек, дори да е критика, обвинение, неприятна, че и несправедлива забележка, приемете го с усмивка. Точно през тази седмица е най-добре да не предприемате никакви промени, отнасящи се до любовния ви живот.

 

Рак

 

Излъчването ви ще е истински магнетично и в орбитата ви непрекъснато ще гравитират нови и нови кандидат-поклонници/чки. Не се увличайте в мимолетни флиртове и не се възгордявайте от получените комплименти. Те съвсем не са гаранция за силни чувства.

 

Лъв

 

Повече от веднъж ще сте в компания, в която има непознати. И при всички случаи те ще направят всичко възможно да се сближат с вас. Ако не кокетирате и не се заслепявате от полученото внимание ще можете със сигурност да отличите сериозните намерения от неангажиращите закачки.

 

Дева

 

Част от разговорите с любимия човек или пък някои негови/нейни постъпки може сериозно да ви огорчат. Не бъдете прекалено консервативни. Сменете подхода. Помислете дали той/тя не ви провокира умишлено, за да ви накара да доказвате чувствата си.

 

Везни

 

Ретроградната Венера повишава чувствителността ви и сте склонни да преувеличавате проблемите си. Преди да ги споделите с любимия човек, опитайте да ги обсъдите с някой от обичайните си приятели и се вслушайте в мнението им. Почти сигурно е, че гледната им точка ще е различна от вашата и ще ви спести досадни разправии с половинката.

 

Скорпион

 

След празниците настроението ви е прекрасно, а интуицията повече от силна. Освен това чувството ви за хумор ще ви избави от поредица неудобни ситуации, свързани с романтичните ви отношения. Отстоявайте принципите си, но не пренебрегвайте и тези на хората, с които желаете да се сближите.

 

Стрелец

 

Тонусът ви ще е изключително висок и ще сте с пъти по-активни от обикновено. Не се изкушавайте от мисълта да започнете поредния флирт, за да си осигурите разнообразие. Тайната ви ще стане публично достояние след намесата на човек, от когото най-малко очаквате това.

 

Козирог

 

Ако любимият човек непрекъснато ви се противопоставя, ако отрича всяка ваша дума или изобщо отказва да се съобрази с мнението ви, помислете има ли смисъл да поддържате връзката. Огледайте се внимателно. В обкръжението ви има някой друг, който би направил всичко за вас.

 

Водолей

 

Прекалената ви откровеност и стремеж към независимост принципно са хубави качества, но не винаги са полезни за любовните ви отношения. Не говорете на сегашния/ната си любим/а за предишните си връзки. Дори в момента да ви изслушва и да ви се усмихва, много скоро ще съжалите за постъпката си.

 

Риби

 

Мислите ви наистина са като „виенско колело“. Срещате се с един, говорите с друг, стремите се да привлечете вниманието на трети… Дайте си малко почивка и време за размисъл, за да формулирате желанията си и да започнете да ги осъществявате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия