Седмичен любовен хороскоп 27 декември - 2 януари

Ето какво ви очаква

2021-12-27 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 27 декември - 2 януари
Снимка: Pexels

Овен

 

Празничните емоции сами по себе си са достатъчно добра причина за прекратяване на всички спорове и изглаждане на различията. Както вашето настроение, така и това на половинката ви ще е усмихнато и приповдигнато. Преди стрелките на часовника да са се слели, опитайте да слеете мислите си. Хванете се за ръце и си обещайте да оставите разправиите в миналото. Няма по-хубав подарък от този.

 

Телец

 

На каквито и затруднения да се натъкнете, реагирайте с присъщото си спокойствие. Ако искате да зарадвате любимия човек, опитайте се не само да приемате отправената към вас грижа и жестове на обич, но и самите вие да излъчвате такива със същата сила.

 

Близнаци

 

Във възможностите ви е да довършите всичко започнато и да се наслаждавате на празничните дни „на бързи обороти“. Не експериментирайте с външния си вид, водени от непреодолимото желание да изненадате половинката си за празника. Изненада може и да има, наистина, но дали ще е във вид на одобрение, не се знае.

 

Рак

 

Сега е моментът да подредите мислите, да сглобите приоритетите, да набележите общите планове с половинката си и да ги обсъдите само двамата. Романтиката ще витае буквално във въздуха. Ако искате любовните отношения да не ви разочароват, свалете „розовите“ очила.

 

Лъв

 

Ясно е, че искате да зарадвате половинката си с най-оригиналните подаръци, но все пак се опитайте да не прекалявате с покупките. Той/тя ще е доволен/а много повече от времето, прекарано заедно, отколкото от материалните изненади, които сте подготвили. Не обсъждайте с никого личните си отношения. Някои хора не могат да овладеят злобата си дори и по празници.

 

Дева

 

Подгответе се за празника самостоятелно и с вдъхновение. Украсете и дома, и себе си така, както само вие умеете, при това без да взимате пари на заем. Ако той/тя предизвиква у вас някакви съмнения с поведението си, изберете подходящ момент, в който да обсъдите въпроса. Не прекрачвайте в следващата година с нотка на недоверие спрямо любимия човек.

 

Везни

 

Почти през цялата седмица ще се налага спешно да се справите с някаква задача, което пък може да ви принуди да разредите любовните срещи. След като няма как да въздействате върху фактите, приемете ги такива, каквито са. Ако усетите, че той/тя се цупи и всеки момент ще започне да мрънка, направете първата крачка. Обяснете, извинете се, постъпете както ви подсказва любовта, за осигурите на празника настроение и усмивка за двама ви.

 

Скорпион

 

Периодът между двата празника може да ви се стори ужасно скучен. Посветете го на приятелите, с които от доста време не сте се виждали. Поканете ги на импровизирано парти и то без половинката си. За него/нея запазете празничните дни, когато ще можете да разкриете емоциите си без опасения и в цялостния им блясък.

 

Стрелец

 

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Може да загубите нещо (вещ, предмет, документ) и да се ядосате. Мислете за предстоящия празник и се опитайте с присъщия си оптимизъм да обърнете гръб на битовизмите. Любимият човек ще ви изненада по начин, който ще ви накара забравите за неприятната случка.

 

Козирог

 

Ще получите подарък или щедър жест като отплата за сторена от вас добрина преди доста време. Фактът ще ви окуражи и убеди, че всяка благородна инициатива е ценна. Споделете радостното преживяване с любимия човек. Ако той/тя се зарадва толкова, колкото и вие, значи връзката ви е пълноценна и обещаваща.

 

Водолей

 

Събитията ще са динамични, а срещите – интензивни. Нови хора ще навлязат в орбитата ви. Част от тях ще са интригуващи и привлекателни. Забавлявайте се, поддържайте празничното настроение, движете се по коловоза на веселбата, за да навлезете с усмивка в следващата година, но не се хвърляйте в любовни авантюри и не започвайте мимолетни несериозни романтични връзки с цел запълване на свободното време. Да се опитвате да прогоните отегчението с неангажиращ флирт не е добра идея.

 

Риби

 

С толкова много предложения за приятелски купони ще ви атакуват, че ще се чудите не кое да приемете, а кое да отхвърлите. Изборът всъщност е лесен. Отидете там, където ще направите най-малко разходи или при компанията, която посещавате най-рядко. И, за да не ви обвинят в прояви на егоизъм, съобразете избора си с този на любимия човек. Ще получите две в едно – неочаквано добра комбинация – хем ще сте заедно, хем ще ви е празнично.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия