Зимата ще е романтична за 4 зодии

Вижте кои са те

2021-12-23 18:00:00
Зимата ще е романтична за 4 зодии
Снимка: Pixabay

Зимата е тук и ще донесе страхотни изненади на някои зодии. Навън е студено, дните са къси и атмосферата е идеална за романтика - гушкане пред ТВ с любимия човек, разходки в снежната планина, пиене на греяно вино по коледните базари, ходене на кънки заедно. Ето кои зодии ще се чувстват като герои в романтичен филм през сезона, според "Elite Daily".

 

Дева

 

Чувстват се като привързани към драмата, свързана с романтика и любов. Още в началото на сезона те са вдъхновени да търсят романтично изживяване и се оглеждат за партньор. Да не забравяме, че Венера е ретроградна до края на януари и това ще накара Девите да са част от луда любовта история, в която има много неочаквани завои и обрати; която е доста вълнуваща и пълна със събития. Може да се съберат с бивше гадже, но да не внимават да не се повтарят стари грешки - твърде вероятно е.

 

Везни

 

Ще придобият един по-мъдър възглед върху любовта. За тях романтиката ще дойде по-късно, вероятно в края на зимата - началото на месец март. Тогава те ще са окуражени да изразяват себе си и ги чакат страст и наслада. Ще искат отново да чувстват пеперуди в стомаха и това ще се случи. Ако са необвързани, ще е перфектно време да излизат повече и да търсят ново гадже. Ако са във връзка, ще направят нещата по-пикантни.

 

Козирог

 

Ще научат от какво точно се нуждаят във връзките. Тези зодии ще видят, че през зимата любовният им живот е на фокус. Венера е в техния знак до 6-и март и това ще им донесе много внимание, както и ухажори. Но планетата е ретроградна от 19-и декември до 29-и януари и тогава Козирозите ще видят, че това внимание и флиртовете всъщност им помагат да научат нови неща за себе си, както и от какво наистина се нуждаят във връзките.

 

Водолей

 

Премахнат стените около себе си и прегръщат любовта. В началото ще им се струва, че нещата стават съвсем бавно и няма много развитие в любовния им живот. Но в края на зимата ще са щастливи. Венера влиза в техния знак на 6-и март. Тогава те се чувстват освежени, подмладени и са готови да преследват това, което сърцето им иска. Ще са вдъхновени да променят визията си, да правят това, което ги кара да се чувстват красиви и да се обграждат с хора, които им носят романтика и любов.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

kogato se gu6na v pregrudkite na goliam bliznak bez slujebni tulkuvania , togava priznavam 4e e romanti4no , ina4e da mi pi6at v neta i da mi govoriat ....tova e luja


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия