Мъжете от тези 3 зодии са токсични партньори

Ето кои са те

2022-01-12 18:00:00
Мъжете от тези 3 зодии са токсични партньори
Снимка: Pixabay

Всички хора се държат по-добре в началото на връзката, когато още се опитват да спечелят и впечатлят половинката, и тепърва се опознават с нея. Но някои от мъжете после показват истинския си характер. Могат да станат ревниви, контролиращи и токсични. Вижте кои са те, според "Times Of India".

 


Овен

 

Представителите на тази зодия ви карат да предизвиквате себе си, да се вълнувате и в началото са много интересни - с опит, с предложения за приключения, винаги активни и т.н. Но трябва да знаете, че голяма част от Овните са егоисти и ще ви карат да плачете често, без това да ги трогва. Искат да получат това, за което мечтаят и винаги да са прави - затова вашето мнение няма значение за тях и няма да ви изслушват или да позволят да се месите в живота им. Крият чувствителната си страна и се превръщат в дистанцирани, жестоки, студени и агресивни - обиждат ви и ви нараняват. Токсични са.

 

Близнаци

 

Много общителни и социални зодии, с които няма да ви е скучно. Интересното е, че използват интелекта и ума си, дори когато са влюбени. Приятелски настроени са, адаптивни, готови за приключения, забавни, но след време показват и другата си страна. Стават страшни - могат да ви накарат да се чувствате като най-лошия човек на света. Когато се ядосат много, забравят за любовта и уважението, и стават много контролиращи. Държат се с вас, сякаш сте тяхна вещ и трябва да им давате отчети. Задушават ви и нямате лично пространство.

 

Водолей

 

Много интелигенти зодии и нестандартни - определено има с какво да ви впечатлят. Те са истински революционери и бунтари и ще ви спечелят с харизмата и идеите си. Но, тъй като за тях каузите са по-важни и не са сред най-емоционалните, после стават много студени, дистанцирани и често забравят за вас. Занимават се с други неща, не обръщат толкова внимание на връзката. Твърди и решителни са, не може да ги трогнете. Не се доверяват лесно и непрекъснато ще ви следят и ще опитат да разберат дали не ги лъжете.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия