3 зодии, които ще имат любовна есен

Вижте кои са те

2021-10-08 18:00:00
3 зодии, които ще имат любовна есен
Снимка: Pexels

Eсента вече е тук, а с нея дойде и сезонът на Везните. Те са управлявани от планетата на любовта и красотата Венера, което значи, че ни чака романтичен период. А и студените месеци са идеални за намиране на връзка и мил партньор, с когото да се насладите на омайни разходки в парка, топли вечери вкъщи и много страст. Ето кои зодии ще имат късмет в любовта през есента, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Връзката ще е приоритет за тези зодии. Фокусът им ще е основно върху любовния им живот. Сезонът на Везните ги предизвиква. Везните са зодии, които държат на партньорството и обединението, докато Овните са по-самостоятелни и независими. Сега тези зодии си припомнят, че връзката трябва да е работа в екип, а не само те да командват. Половинката им обича това, че те са амбициозни, но Овните трябва да позволят понякога любимият човек да води парада и да има думата, а не само те. Щастието се крие в баланса.

 

Близнаци

 

През цялото време ще мислят за ходене по срещи, флирт и секс. Палавата им, игрива и безгрижна страна се показва все повече. Везните са въздушен знак като тях, и това им носи страхотна енергия. През есента Близнаците ще създават нови контакти, както и връзки, но несериозни. Ще са на романтична вълна, но ще искат много да се забавляват, да изследват какви опции имат и да се наслаждават на секса. Може да планират някои вълнуващи срещи или да си направят профили в приложения за запознанства.

 

Везни

 

Те са център на вниманието и всички гледат към тях. Техният сезон е тук и това им носи голям късмет. Ще забележат, че доста хора ги търсят и се сещат за тях по-често от обикновено. Те са много социални зодии и лесно се сприятеляват - да използват вниманието, което получават по хубав начин. Въпреки че са доста заети, Везните да помислят какво означава да обичаш себе си. Да имат партньор е хубаво, но да помнят, че те са също толкова ценни и значими, дори когато са необвързани. Ще изследват каква роля заемат връзките в живота им и ще се радват на вниманието и обичта, които получават.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

niama da sum az ....az prosto 4akam golemia mi liubim bliznak po suvsem drug na4in ot tulkuvaniata.

pipinana
преди 2 години

hahahahah.........


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия