3 зодии, които трудно признават чувствата си

Вижте кои са те

2021-09-16 18:00:00
3 зодии, които трудно признават чувствата си
Снимка: Pexels

Тези зодии трудно говорят за това, което изпитват, внимателни и потайни са, гледат да не показват емоциите си и затова трудно признават любовта си към някого. Странно им е да изразят това, което чувстват, а понякога се срамуват. Ето кои са, според "Pink Villa".

 


Скорпион

 

Скорпионите са много емоционални и чувствителни, но не са никак експресивни. Те таят всичко в себе си, рядко споделят и едва ли знаете какво чувстват и какво става в живота им. Трудно им е да пресъздадат емоциите с думи, затова често изглеждат студени и безсърдечни, но е точно обратното. Понякога очакват човекът, в когото са влюбени, сам да знае какво изпитват те, без те да му признават - чрез жестовете, които правят.

 

Стрелец

 

Не са сред хората, които много обичат да изразяват любовта си и да ласкаят половинката. Това им се струва леко лигаво и не им е комфортно да показват, че са привързани към някого, дори да го обичат дълбоко. Чувстват се засрамени, разтревожени, когато трябва да са романтични и да описват чувствата си. Трудно им е да бъдат експресивни във връзките.

 

Риби

 

Тези зодиакални знаци просто не вярват в това да изразяват чувствата си с думи. Те искат такава специална връзка, в която не са нужни много думи и обяснения, а в която чувствата и емоциите владеят всичко, по-силни са и всичко си личи и се разбира, дори без признания. Те са много емоционални и раними зодии, но трудно първи биха ви направили предложение за връзка или брак и не са директни относно чувствата си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

opitvala sum d a sum otkrita v 4uvstvata si tuk v neta . trudno e , mnogo e trudno da mi poviarvat , a tolkova iskreno viarvam 4e moje da se slu4i .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия