Седмичен любовен хороскоп 19-25 юли

Ето какво ви очаква в любовта

2021-07-19 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 19-25 юли
Снимка: Pexels

Овен

 

Един от сериозните ви недостатъци е, че сте прекалено категорични. Това за кардинален знак, каквито сте вие, е типично, но ако през тази седмица не проявите отстъпчивост, може да се окажете в изолация още през първите дни. Не е лошо да се посветите на собствените си мисли за известно време, тъкмо и половинката ви ще си „почине“ от вас. В края на седмицата ще знаете дали връзката ви има бъдеще или не.

 

Телец

 

До такава степен сте се привързали към любимия човек, че на моменти даже започвате да му/й подражавате. Не прекалявайте, ако не искате да стигнете до смехотворни ситуации. Не би ви попречило от време на време да изразявате собственото си мнение. Не се знае какви ще са последствията от такава смелост, но не е лошо да опитате. Ще предотвратите възможността да попаднете под пълната зависимост на приятел/ката си.

 

Близнаци

 

Силно „въздушният“ ви и често „блуждаещ“ характер е основна причина за любовните проблеми, които ви връхлитат. Опитайте се тази седмица да преодолеете стремежа към разнообразие и авантюри. Уреждането на любовни срещи с няколко души в един и същи ден не обещава нищо добро. Правилният подход към новите запознанства е първоначално да се държите предимно приятелски. Контактите ще са доста по-лесни и със сигурност по-приятни.

 

Рак

 

Емоционалната ви нестабилност и присъща мнителност обикновено са повод за мъчителни разговори. Не си внушавайте неоснователни, и най-вече недоказани, съмнения относно чувствата на половинката ви само, защото той/тя не ви звъни и не ви изпраща любовни съобщения на всяка десета минута. В края на седмицата ще получите изненада. Може би той/тя е бил/а зает/а именно с подготовката й, а вие с мрънканиците и цупенето си ще развалите всичко.

 

Лъв

 

Слънцето ще навлезе във вашия знак, а новата любов ще ви застигне по тайнствен и необичаен начин. Потопени в мечтите си, замислени, спокойни и самоуверени, преди да се усетите ще влетите във вихъра на изпепеляващите чувства. Няма смисъл да изпреварвате събитията. Опитайте се да разберете първо с какъв човек си имате работа, дали заслужава доверието ви и чак тогава инвестирайте време и емоции.

 

Дева

 

Още в началото на седмицата може да установите, че сте влагали твърде много надежди в настоящите си отношения. Не си струва да се вторачвате и да водите мъчителни изясняващи разговори. При всички случаи част от вината за охлаждането на чувствата е ваша и ще ви стане неприятно като ви го напомнят. Не отказвайте среща на човек, който доста отдавна се опитва да ви впечатли. Но и не говорете с него/нея за проблемите си, а още по-малко за текущите недоразумения.

 

Везни

 

Остри спорове с любимия човек в началото на седмицата ще помрачат отношенията ви. Не е изключено той/тя да се „врътне“ и да си тръгне без обяснения. Анализирайте още веднъж ситуацията и не бързайте да се обаждате и да се извинявате, особено ако дълбоко в себе си знаете и сте абсолютно сигурни, че нямате вина за така създалата се ситуация. Проявете воля и изчакайте поне до втората половина, когато всичко ще се промени. Той/тя няма да издържи и вие ще се окажете в печеливша позиция. Крайно време е да започнат да се съобразяват с мнението ви.

 

Скорпион

 

Не рядко ставате заядливи и язвителни само заради подозренията си, защото ви се е сторило, че някой иска да ви оскърби без да сте абсолютно сигурни дали наистина е така. Лошото е, че този тип настроение ви държи доста дълго и, докато се усетите, може да сте стигнали твърде далече с неприятното си поведение. Не е във ваш интерес да си правите подобни експерименти. Опитайте да сте по-сговорчиви и снизходителни, да приемате поведението на близките си без излишна мнителност. Освен това, не забравяйте, че „мълчанието е злато“ особено в критични моменти.

 

Стрелец

 

Периодът ще е динамичен. Много непредвидени срещи, странни разговори, изненадващи любовни обяснения. На моменти може да ви е доста трудно да се ориентирате в обстановката, да не можете да свържете причините и следствията между събитията, да не знаете как да реагирате. Въздържайте се от каквито и да било обещания в такива моменти. Не правете първата крачка към нови отношения, ако не сте сигурни, че оценката ви за преживяванията е обективна и реална.

 

Козирог

 

Влошаването на отношенията с половинката може да се дължи на различни фактори, като част от тях са еднообразието, напрежението, ограниченията, наложени от епидемичната обстановка. Вземете инициативата в свои ръце. Предложете на любимия човек кратко пътуване, промяна на обстановката, посещение на място, на което никога не сте били и ще ви зареди с нови впечатления. Вълшебството на непознатото ще ви изпълни с приятни мисли незабавно и без никакво съмнение. Имате нужда от стабилност.

 

Водолей

 

Още в началото на седмицата поведението на любимия човек може да ви разочарова. Да ви се стори, че той/тя не прави нищо по най-добрия или поне по очаквания от вас начин. Да ви обхване безразличие, равнодушие, дори мисъл за раздяла да се загнезди дълбоко в съзнанието ви. Преди да направите каквото и да било, помислете имате ли „резервен“ вариант. Ако нямате, значи изборът ви е между самотата и търпението.

 

Риби

 

През повечето време ще сте заети с различни спешни занимания, а не с личните си предпочитания. Всъщност, подреждането на графика зависи изцяло от вас. Не пропускайте възможността да се позабавлявате. Докато се усетите и лятото ще мине. Изненадата ще дойде от непознат/а който ще ви покани на среща. Не отхвърляте поканата, независимо дали сте във връзка или не. Разговорът в подходяща обстановка ще ви убеди, че имате доста общи теми и запознанството ви с въпросната личност си е чист късмет.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

az ne burzam , umeia da 4akam


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия