Седмичен любовен хороскоп 12-18 юли

Ето какво ви очаква през периода

2021-07-12 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 12-18 юли
Снимка: Pexels

Овен

 

Като цяло сте добродушни и съпричастни, но твърде често сте невъздържани. И, няма значение кой ви е развалил настроението, ще си го изкарате на онзи, който пръв се изправи през погледа ви. Конфликтни ситуации през тази седмица няма да липсват и, ако искате да запазите връзката си, то не насрочвайте или просто отменяйте срещите си в дните, в които се е наложило да преодолявате каквито и да било неприятности. Ефектът ще е двоен: вие ще се успокоите, а той/тя няма да се почувства като гръмоотвод.

 

Телец

 

Настроението ви ще е нестабилно. Не разпилявайте енергията си в няколко направления едновременно. Проявете доверие към любимия човек, обсъждайте тревогите си само с него/нея. Всяка друга външна намеса ще навреди и на вас, и на отношенията ви. Вместо да получите полезна препоръка, ще дадете повод за интриги и тема за клюки. Точно от тях в момента нямате никаква нужда.

 

Близнаци

 

Никак не обичате да ви натоварват с допълнителна работа, но през тази седмица обстановката ще е динамична и ще се наложи да се съгласите с някои неудобства. Запазете спокойствие и реагирайте с усмивка. Приятел/ката ви ще има нужда от помощ. Невероятен шанс да докажете силата на чувствата си, правейки всичко, което се изисква от вас. След като „бурята“ отмине, ще се убедите, че усилията ви не са били напразни.

 

Рак

 

Няма нищо по-сръдливо от влюбения Рак. А най-лошото е, че се муси, страда и тъгува мълчаливо и потайно без да е сигурно, че има причини за това. Не измъчвайте излишно половинката си с мрачно поведение. Спестете си тази абсолютно безмислена „гръцка трагедия“. Споделете с него/нея какво точно ви е разстроило и след по-малко от минута ще осъзнаете абсурдността на поведението си.

 

Лъв

 

Венера и Марс, които в момента са във вашия знак, може да ви подтикнат към прояви на високомерие и дори враждебност, да изречете думи, за които да съжалявате. Ако половинката категорично отхвърля предложенията ви за срещи, незабавно разберете каква е причината. В случай, че се налага да се извините, не се колебайте, направете го без опасения. Друг начин да изгладите конфликта няма.

 

Дева

 

Поведението на любимия човек може да ви натъжи. Да почувствате, че той/тя умишлено ви отбягва. Запазете спокойствие и се опитайте да премълчите хилядите въпроси, които напират в съзнанието ви. През втората половина на седмицата „облаците ще се разкъсат“ и свежестта на отношенията ще се върне под формата на искрено извинение от негова/нейна страна за безпричинно проявените капризи.

 

Везни

 

Обикновено компенсирате душевните си терзания с работа и физическа ангажираност и сте готови да се захванете за каква ли не дреболия само и само да си осигурите заетост. Да свършите работа, която отдавна отлагате никак не е лошо, но тя едва ли ще отговори на въпросите, които ви вълнуват и едва ли ще изгони съмненията, които ви измъчват. Ако вместо това вземете инициативата в свои ръце и си организирате излет сред природата, със сигурност ще можете да обсъдите тревогите с половинката си на четири очи. Най-вероятно дълго време след разговора няма да се захващате за работа от типа „преливане от пусто – в празно“.

 

Скорпион

 

Част от случките в следващите дни ще ви накарат да повярвате в чудеса. Ако вече сте във връзка, то той/тя ще се държи толкова мило, толкова търпимо, че на моменти може да ви хрумне идеята умишлено да се заяждате, за да проверите до къде може да стигне търпението му/й. Не го правете, само ще развалите „магията“. Ако пък все още любовната тръпка не е преминала през тялото ви като удар от електрически ток, то през тази седмица е много вероятно да ви „порази“ и то с човек, който абсолютно покрива на представите ви за идеален партньор/ка.

 

Стрелец

 

Попадайки във вихъра на силните си емоции, обикновено стигате до крайности. Докато не изживеете пълноценно (но според собствените си критерии за пълноценност) цялата радост или тъга, които ви изпълват, не се успокоявате. Сложното е, че изисквате същата реакция и от хората около себе си. Ако половинката не реагира на преживяванията ви с вашата интензивност, не му/й се сърдете. Спомнете си, че противоположностите се привличат и ще се убедите, че неговото/нейното поведение е напълно естествено.

 

Козирог

 

Понякога сте прекалено педантични и несправедливо взискателни към хората, които обичате. И, уж за да им помогнете и да подобрите навиците им, правите забележки с високомерно-поучителен тон. Създавате дистанция, но пък излишната гордост ви пречи да се извините. Е, през тази седмица за пореден път ще се убедите колко много ви обича половинката. Той/тя ще направи първата крачка към помирението, а на вас ще ви остане вътрешния срам от нелепата ситуация.

 

Водолей

 

Предстоят промени, които не само не очаквате, но може да се окажете и абсолютно неподготвени за тях. Приятел/ката ви вероятно ще предложи да заживеете в общ дом. Идеята със сигурност ще ви шокира, особено ако връзката ви е от скоро. Какво пък, вие сте почитатели предизвикателствата, а и винаги имате оригинални решения за тях. Кажете „хоп“ и скачайте. Най-лошото, което би могло да се случи е не след дълго да се разделите, но стигне ли се до там, със сигурност ще го възприемете като най-добро решение.

 

Риби

 

През тази седмица вие ще сте режисьорите на собствения си живот. Желанията ви (дори най-смелите) ще се сбъдват като „по чудо“. В такива моменти правилната тактика е да пожелаете нещо хубаво за хората, които обичате. Фактът, че сте ги зарадвали ще е най-голямата ви награда. Направете го за приятел/ката си, вие прекрасно знаете какво предпочита и би искал/а той/тя. Реакцията му/й ще е истинска мистерия и със сигурност ще ви зарадва.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

pozznata tema......


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия