Седмичен любовен хороскоп 5-11 юли

Вижте какво ви очаква в любовта

2021-07-05 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 5-11 юли
Снимка: Pexels

Овен

 

Не се очакват романтични изненади през тази седмица. Ако сте на почивка и си „точите зъбите“ за поредната лятна свалка, най-вероятно няма да се случи. Дори да успеете да врътнете някой и друг флирт ще е краткотраен и не особено впечатляващ. И докато за необвързаните ще е все пак някакво разнообразие, то за обвързаните си е направо перфектно. Няма да изпитват чувство на вина заради евентуална изневяра и няма да навредят на отношенията си.

 

Телец

 

Не си насрочвайте и дори отлагайте уговорените срещи, когато сте в лошо настроение. В такива моменти сте в състояние да си изкарате яда върху първия попаднал пред погледа ви човек и със сигурност ще оскърбите половинката си с някоя необмислено изтърсена дума. Настроението ви след ден-два ще се оправи, но неприятното впечатление от случката ще остане между вас като пукнатина в стъклена чаша.

 

Близнаци

 

Любимият човек може изненадващо да ви атакува с прояви на неоснователна ревност. Реагирайте спокойно и не се сърдете. Всъщност, той/тя се терзае от съмненията си много повече от вас. Вместо това помислете как да му/й помогнете, като го/я убедите, че подозренията му/й са безпочвени.

 

Рак

 

Повод за размяна на чести, но сравнително остри реплики с любимия човек може да стане типичната ви мнителност и подозрителност в съчетание с навика ви да говорите  с недомлъвки. Може би си заслужава да направите един експеримент. Дайте малко повече свобода и самостоятелност на половинката си или както се казва „пуснете го/я на дълъг повод“. Установявайки, че не е излъгал/а доверието ви със сигурност ще се почувствате неудобно от собственото си поведение.

 

Лъв

 

Не позволявайте на околните да се намесват в личните ви отношения. Поставете ги на място още при първия опит. Напомнете им, че самите те си имат достатъчно нерешени любовни проблеми, че да отделят време за вашите. Ако все още не сте попаднали в примката на любовта, погрижете се за външния си вид. Поне едно от новите ви запознанства ще се окаже с добри перспективи.

 

Дева

 

Връзката ви ще премине през критичен период. Осигурете си малко лично време, в което да размислите дали си заслужава да продължите да сте заедно или е по-добре да „теглите чертата“ и да не измъчвате нито себе си, нито него/нея. Ако все пак решите да направите компромис, то помислете си дали не му/й давате „втори шанс“ за седми път.

 

Везни

 

Мимолетен флирт ще ви завърти във вихъра си и ще се отрази на поведението и реакциите ви. Любимият човек най-вероятно ще забележи промяната и ще се заинтересува от причините. Не си струва да го/я лъжете. Рано или късно тайната ви ще излезе на яве и ще помрачи връзката. Ако ви обича истински и вие сте прекратили повърхностното си увлечение, ще ви прости и ще ви приеме такъв/а, какъв/а/то сте.

 

Скорпион

 

Излъчването и сексапилът ви ще са силни като лъчите на слънцето. Почти непрекъснато ще сте обект на любовни атаки и в орбитата ви ще гравитират кандидати за „сериозна връзка“. При такава масирана атака някоя от стреличките на Амур със сигурност ще ви улучи. Остава само да се надявате, че ще попадне на правилното място и ще се задържи там достатъчно дълго.

 

Стрелец

 

Ако поведението на любимия човек по някакъв начин ви разочарова или предизвика недоволство, не затаявайте неприятното усещане в себе си. Разговаряйте, изяснете причините. Оставите ли ситуацията на „произвола на съдбата“ раздялата ще „почука на вратата ви“ точно, когато най-малко очаквате.

 

Козирог

 

Ще е малко трудно да съчетаете битовите си задължения с романтичните отношения. Излишно е да се ядосвате. Приемете го като възможност за преценка до колко е силна връзката ви. Ако усещате болезнено липсата на любимия човек, значи е време да се замислите за оформяне на ваше собствено „любовно гнезденце“.

 

Водолей

 

Чувствата ви ще са по-горещи от лятната жега и със сигурност ще замъглят разума. Имайте си „едно на ум“, защото независимо дали сте във връзка или не, ще сте податливи на влияние и съответно на манипулации. Не е изключено от личен опит да разберете смисъла на твърдението, че „любовта е сляпа“.

 

Риби

 

Настроението ви ще е романтично, а излъчването ви – мистично. Интересът на околните към вас буквално ще „трепти във въздуха“. Не се изкушавайте от мисълта да създавате нова любовна връзка, освен ако не съществуващата вече не е изчерпала съдържанието си. Ако критичният момент наистина е настъпил, не „слагайте каруцата пред коня“ или по друг начин казано първо прекратете текущите си отношения и тогава започвайте нови.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

mmdaaa......kakto se kazva trai , i moje bi 6te se slu4i.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия