Венера в Лъв - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

2021-06-30 18:00:00
Венера в Лъв - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Планетата на любовта и романтиката Венера влезе в огнения знак Лъв на 27-и юни и ще остане там до 21-и юли. Това значи, че лятото ще стане още по-горещо, страстно и за самотните ще има голям избор от кандидати. Венера в Лъв ни прави по-уверени, а връзките носят по-голяма наслада през периода. Ето какво очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 

Овен

 

Да продължават да бъдат самите себе си. През периода романтичната връзка на Овните e стабилна. Тези зодии ще се забавляват, ще са по-креативни и ще изразяват себе си, затова не е хубаво да правят големи обещания на половинката. Необвързаните да разгледат опциите си и да видят с кого се чувстват най-добре, с кого могат да са истински и себе си. Да не се страхуват да направят първата крачка.

 

Телец

 

Домът е там, където е сърцето - това важи за Телците през периода. Ще искат повече да стоят вкъщи и да се наслаждават на романтични вечери там, да опознаят тръпката или половинката по-добре - с дълбоки разговори. Нека вярват на инстинкта си, добре е да свалят стените около себе си. Да налеят вино, да направят пуканки и да изготвят чувствен плейлист.

 

Близнаци

 

Когато се чувстват добре, изглеждат добре. Да помнят, че тънките закачки и флиртовете са забавни, докато не се появят чувства. Нека прегърнат дълбоките емоции, които ги завладяват, но да внимават - може да бъркат емоциите с похот. Да се носят по течението, да го карат по-спокойно и да преглеждат списъка с кандидатите.

 

Рак

 

Това е времето, в което да блеснат и да се похвалят, да покажат нещата, които ги правят уверени. Колкото повече работят над себе си и си обръщат внимание, толкова повече привличат възможности за финансови и любовни сполуки. Венера в Лъв е перфектното време да са егоисти, що се касае до времето, посветено на себе си. Копнеят за партньор, който им дава емоционална сигурност и заслужават това.

 

Лъв

 

Лятото започва да принадлежи на тях от този момент нататък. Ако напоследък любовният им живот е бил скучен, това сега се променя. Ще привлекат много ухажори, които искат да ги опознаят, да ги водят по срещи и да ги направят свой приоритет. Сега е и чудесно време с партньора да изгладят нещата и да създават по-здрава връзка, която не е токсична; да се наслаждават на компанията си. Нека първо се погрижат за себе си и да правят и това, което обичат.

 

Дева

 

Да отворят прозорците и да оставят да влезе чист въздух. През периода е важно да разрушат стените около себе си, когато са с партньора, но и да го карат бавно. Сега няма да се фокусират толкова над себе си, а ще изслужват партньора и ще научат как да му дават любов, какво би оценил той. Това няма да стане бързо, но така Девите ще научат много и за себе си. Ако не се получи, все пак нека благодарят на половинката за времето, прекарано заедно и да продължат напред към нещо по-добро.

 

Везни

 

Дали те са поставили някого в приятелската зона или някой е поставил тях там, няма значение - нека не го приемат присърце. Нека се насладят на това да опознаят добре и истински другия, но без нещата да стават сериозни. Ако са необвързани и готови за флиртове, да очакват горещ месец. Клубове, барове, дори дневни партита, кафета, брънчове - навсякъде ги чакат изненади. Нека се наслаждават на дните, прекарани навън с приятели, така може да срещнат любовта, докато се забавляват.

 

Скорпион

 

Кариерата и проектите, свързани с тяхна страст се развиват чудесно през периода. Сега не е времето да крият работата, която вършат, творчеството и талантите си. Имиджът им и кариерата им ще са на фокус през лятото и любовният живот може да е на втори план. Но това не означава, че не трябва да очакват любов или страстни нощи. Ще имат много ухажори, които ще са запленени от тях, именно заради таланта им. Нека бъдат себе си и да пазят хората, които виждат истинската им същност.

 

Стрелец

 

Да се задомят или да се кротнат, сега не им се вижда като тяхното нещо. Стрелците ще се фокусират върху изследването на нови места, запознанствата с нови хора и ходенето на приключения. Ще забележат, че интересите и очакванията им, що се отнася до партньорствата, се променят. Вече не всичко е свързано с външния вид, привлича ги и интелекта. Ако са обвързани, сега е времето да излязат от зоната на комфорт и познатото, да научат повече за партньора.

 

Козирог

 

Кой е казал, че Козирозите не са секси? Тяхната сексуална и атрактивна страна е на показ това лято и ще са готови да си поиграят. Сексът придобива ново значение за тях, тъй като имат възможност да задълбочат връзката си именно чрез интимност. Все пак, трябва да внимават с кого избират да са в леглото. Ако с партньора имат стари неразрешени проблеми, да очакват те отново да изплуват. Може да се разберат и някои тайни.

 

Водолей

 

Има един специален човек, който те опознават от известно време и сега вече са готови да пренесат нещата на следващо ниво. Преди да се отдадат напълно, да се уверят, че чувствата са споделени и взаимни. И че и двамата виждат истинската същност на другия. Да помислят кое много им харесва в този човек и да му го кажат, да обяснят защо се привързват. Нека се наслаждават на времето, прекарано заедно, без да се тревожат за бъдещето. Ако е писано, ще стане, без да полагат много усилия.

 

Риби

 

Работният им живот ще е на фокус и те стават по-заети. Рибите знаят, че се нуждаят от партньор, който разбира здравословния баланс между работата и удоволствията. Хубаво е тези зодии да правят графици за срещите и тръпката да им е приоритет, но ще очакват същото. Ако някой е непостоянен и отменя планове в последния момент, нека продължат нататък и да търсят нов човек. Да помнят, че човек, който се грижи за психическото и физическото си здраве, привлича много околите. Нека прекарват повече време навън и предлагат срещи, които са свързани с физическа активност. Така ще си почиват от работа и ще се забавляват.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия