Седмичен любовен хороскоп 28 юни - 4 юли

Ето какво ви очаква в любовта

2021-06-28 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 28 юни - 4 юли
Снимка: Pixabay

Овен

 

Понякога сте доста прибързани, не обръщате внимание на думите на любимия човек и създавате „цепнатини“ в отношенията. Въздържайте се от прояви на грубост и неоснователни претенции. Започнете новия месец с някаква романтична изненада, която ще предопредели настроението и ще повиши тонуса.

 

Телец

 

Опитайте се да оставите острите спорове в месеца, който си отива и да започнете новия с нещо ново по ваш избор. Може да е мил подарък за любимия човек, ново запознанство, ново място за среща… каквото ви хрумне, стига да е повод за добро настроение. Слънчевото време предразполага към флиртове, но не очаквайте от тях стабилна връзка.

 

Близнаци

 

Ще сте не само по-привлекателни, но и по-убедителни от обикновено. Ще можете да се „вмъкнете под кожата“ на когото си пожелаете, да плените чието искате сърце. Лесно ще направите първата стъпка, но ще са нужни усилия, за да запазите постижението си. Готови ли сте да се постараете?

 

Рак

 

Разговорите с любимия човек през тази седмица ще ви накарат да си спомните някои от основните закони на физиката, като например, че всяко действие предизвиква равно по сила и обратно като посока противодействие. Е, ако неговото/нейното отношение в някакъв момент не ви допадне, със сигурност ще се сетите защо е така.

 

Лъв

 

Участниците в любовната връзка имат равни права и трябва да „играят по еднакви правила“. Ако поведението на половинката не ви харесва, приемете че той/тя е като ваше огледало. Сменете подхода и ще овладеете напрежението.

 

Дева

 

Не позволявайте да ви въвличат в интриги, независимо дали сте във връзка или наскоро сте преживели раздяла. Някой ще се опита да се намеси във връзката ви и със сигурност няма да го прави с желанието да ви помогне. Проявете предпазливост, обмисляйте действията си самостоятелно.

 

Везни

 

Любовта наистина означава и взаимност, и компромиси, но ако напоследък усещате, че компромисите ги правите само вие, то значи е време да се замислите до колко са силни чувствата на приятел/ката ви. В началото на следващия месец е подходящо да обсъдите въпроса в искрен разговор. Отговорите и решението ще изкристализират категорично в съзнанието ви.

 

Скорпион

 

Спомнете си преживяванията от отминаващия месец и, ако се налага да се извините за нещо на половинката си, направете го по вашия начин – директно и с усмивка. Не сравнявайте нито себе си, нито него/нея, нито връзката си с околните. Ще попаднете в коварните лапи на заблудата.

 

Стрелец

 

Събитията ще са динамични, а преживяванията – разнообразни. Възможностите за нова връзка ще са очевидни, но не се изкушавайте да се възползвате, ако все още не сте прекратили текущата си афера. Мисълта, че сте се отклонили от принципите си дълго ще ви измъчва.

 

Козирог

 

Нищо не би могло да спре стремителния ви напредък. Ще сбъднете някои от най-смелите си мечти и то в моментите, в които всячески се опитвате да доставите някакво удоволствие на любим/ата си. Със сигурност ще се убедите, че всеки държи ключа към щастието в собствените си ръце.

 

Водолей

 

Не се сърдете, ако приятел/ката ви изрази недоволство и ви критикува за някои ваши постъпки. И не бързайте да отговаряте с аналогични забележки. Оставете въображението си да ви подскаже правилния начин и не само ще преодолеете различията, но и ще освежите отношенията.

 

Риби

 

Приятелите ви непрекъснато ще искат да споделят преживяванията си с вас. Изслушайте ги, но не говорете за своите вълнения. Неволно натрупаният опит първоначално може да ви се стори абстрактен, но рано или късно ще ви избави от необходимостта да си задавате прословутия риторичен Хамлетовски въпрос.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

da si kaja - ne samo da spodeliam , iskam da si gu6kam liubimia prekrasen bliznak - moeto pliu6eno 4ove4e , koeto obojavam


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия